Hovudside

Intex svømmebasseng vedlikehold

by Walther

Sommermoro i bakgården bassenger er en rett passasje. Så er mamma og pappa tilbringe endeløse timer å sette opp og vedlikeholde bassenget. Intex splitter bassenger er enkelt å sette opp og vedlikeholde. Intex regningene seg selv som verdensledende i over bakken bassenger, har solgt mer over bakken bassenger enn noe annet selskap.

Pool Chemicals


For å opprettholde en Intex basseng, gå til din lokale bassenget forsyning butikken for å kjøpe klor og sjokkbehandling. Mengden å sette inn, vil variere avhengig av størrelse. Også kjøpe en test kit for å finne ut om klor nivåer er for høy, for lav eller akkurat. Med en test kit, er like enkelt som å lese resultatet og legge mer eller mindre kjemikalier, som nødvendig å justere basseng kjemikalier.
Som en sikkerhetsforanstaltning, aldri bassengkjemikalier mens bassenget er okkupert. Konsentrerte basseng kjemikalier er farlige for mennesker og dyr. Også, hvis kjemiske nivåene er for høye, tillate nivåer for å komme ned før du lar noen i bassenget.

Bruke Electric Filter


De fleste Intex bassenger kommer komplett med en skimmer, hageslange vakuum og elektrisk filter. Skal kjøre elektrisk filteret fra fire til åtte timer per dag, avhengig av størrelsen på filteret og mengde vann i bassenget. Hvis du er i tvil, kan du kjøre det lenger. Bytt ut filteret hver to uker. Reservedeler er tilgjengelig for kjøp på bassenget forsyne butikker eller fra Intex nettsted (se Ressurser)

Vakuum og Skimmer Bruk


Skumme bassenget daglig for å fjerne eventuelle rester, for eksempel blader og insekter, som finner veien inn i bassenget. Det er lettere å rengjøre overflaten heller enn å la elementene separerte og synker til bunns. Bare bruk skjermet skimmer hodet, festet til en stang, for å øse fremmedlegemer fra overflaten.
Støvsuge bassenget ofte som mulig. Det er lettere å opprettholde en ren bassengbunnen med daglig støvsuging enn å vente til det ser skittent. Koble vakuum hodet til forlengelse pol. Deretter fester du rusk oppsamlingspose og hageslange. Snu hageslange på. Bruk en mild feiende bevegelse langs bunnen av bassenget for å fjerne rusk. Når du er ferdig med å støvsuge, tømme avfallsposen og la den tørke. Lagre vakuum hodet, skimmer og forlengelse pol på et trygt sted til du trenger dem igjen.