Stadier av Tulip Vekst


Stadier av Tulip Vekst

Tulipaner er ganske vanlig i landskapsarbeid design. Selv om tulipaner er lett å vokse, forstå hvordan deres livssyklus verk vil la deg slå ho-hum tulipan seng til et spektakulært og levende blomst patch. Tulip vekst er delt inn i fire forskjellige stadier, og vite hva anlegget ditt behov under hvert av disse trinnene vil hjelpe deg å vokse perfekte tulipaner.

Pære Stage


Den første fasen av tulipan vekst skjer under jorda. I de første ukene med utvikling, vil din tulipanløk vokse et intrikat rotsystem som vil hjelpe den samle den næring den trenger for å produsere vakre blomster. I løpet av denne fase, må tulipan vannes minst to ganger i uken, og området rundt bulben må bli befruktet en gang i uken. Pæren fasen vil vare en til to måneder og forekommer i løpet av vinteren.

Skyting


Skytingen fasen begynner på våren og er dokumentert av grønne skudd poking opp gjennom bakken. Dette er den raskeste vekstfase, og vil bare vare en til to uker. I denne fasen er det viktig å bli klar over delikat ny vekst. Bare vann anlegget en gang i uken i løpet av denne perioden.

Blomstring


Etter skuddene vokser til full høyde, vil knoppene begynner å dannes, og blomster vil dukke opp flere dager etter det. Blomstringsfasen varer hele våren, og du vil se vakre blomstrende tulipaner fram til slutten av mai. I blomstringsfasen, vanne tulipaner to ganger i uken, og gjødsle en gang i måneden. Tulipaner trenger ikke mye omsorg under rennende fase, siden de er ganske hardfør.

Løvverk / Dormancy


I begynnelsen av sommeren, vil dine tulipaner begynner å miste kronblader, men bladene vil vokse litt større. Dette er din plantens måte å lagre noen siste øyeblikk mat før sin dvalen periode. Etter to til tre uker, vil bladene begynner å visne, og anlegget vil virke til å dø. Tulipan vil imidlertid komme tilbake igjen neste vår. Under dvalen, vil området der dine tulipaner er fortsatt må vannes minst annenhver uke.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler