Hovudside

Røykvarsler Informasjon

by Walther

Røykvarslere er viktige og potensielt livreddende enheter som varsler en husholdning når røyken er til stede. Det er viktig at en røykvarsler er ikke bare riktig installert, men regelmessig testet for å forsikre deg om at batteriene fungerer.

Hvert nivå av huset


Det bør være en røykvarsler på hvert nivå av huset, inkludert kjelleren. Det er spesielt viktig at de er installert i nærheten soverom.

Tak


Installere røykvarslere nær taket fordi røyken stiger. Ikke plassere dem hvor et utkast kunne avbryte deteksjon deres, inkludert nær vents, dører og vinduer.

Male på Alarmer


Ikke male over røykvarslere - maling forstyrrer deres følsomhet å røyke.

Valgfri Mål


En valgfri tiltaket er å hardwire alle røykvarslere for å gå av når en detektor slår alarm. Installere røykvarslere som blinker eller vibrerer hvis noen som er hørselshemmede liv i huset.

Ionisering og fotoelektrisk


Ionisering alarmer fungerer best for å oppdage flammer; fotoelektriske alarmer vil høres når brannen er ulmende og røykfylt.

Regelmessig Testing


Test batteriene månedlig og erstatte dem minst en gang i året. Noen mennesker velger å skifte batterier i løpet av vinteren og våren tidsendringer eller på bursdagen sin.