Hovudside

Patio fruktbærende trær

by Walther

Patio fruktbærende trær

Ingenting smaker så fantastisk som frukt fra ditt eget tre, men mange homewoners dona € ™ t har tid eller plass for full størrelse frukttrær. En uteplass fruktbærende tre er et alternativ. Ikke bare er disse patio trær små nok til å vokse i en container på terrassen eller dekk, men de dona € ™ t bære så mye frukt som en full størrelse treet. For mye frukt kan overvelde mange mennesker. Fordi trærne står i containere, kan du flytte dem inne om vinteren, noe som gjør det mulig å vokse trær som kanskje ikke trives utendørs året rundt i ditt område.

Columnar Apple Tree


Nå bare 7 til 9 meter høy og to meter bred, søyleepletrær kan dekorere din uteplass. De krever full sol og godt drenert fuktig jord. Du trenger to søyleepletrær, slik at de kan krysspollinerer og produsere frukt. Disse trærne trives i US Department of Agriculture soner 4 til 9, og ofte bærer frukt av det første året etter planting.

Dverg Pear Tree


Dvergen patio pæretre vokser 6 til 10 meter høy og fire meter bred. Disse trærne bærer frukt i sitt andre år, og trives i sone 4 til 8. To pæretrær er nødvendig for dem å krysspollinerer og bære frukt. Dverg pæretrær krever full sol og fuktig, men godt drenert jord. Duftende blomster dekke treet om våren. På sensommeren eller høsten, plukke frukt før sin moden. Hvis venstre for å modnes på treet, pærer mister sin sødme.

Dwarf Orange Tree


Skinnende, mørk grønn, eviggrønne blader, duftende, voksaktig, hvite blomster og deilig frukt er noen av grunnene til å vokse en dverg appelsintre. Appelsintrær trenger full sol for å vokse. Dona € ™ t over-vann. De liker ikke langvarig fuktighet. Dverg appelsiner trær blomstrer om våren og produsere sin frukt gjennom hele vinteren. De er hardføre fra sone 8 til 10. Hvis du bor i et kaldt klima, bringe dem inne om vinteren. Når trærne er innendørs, er høy luftfuktighet et must. Tåke daglig. Disse trærne vokse fra 2 til 3 meter høy og spre så mye som 3 meter bred. Dette treet bør selv pollinere hvis venstre utendørs. Hvis innendørs, kan det hende du trenger å pollinere hånd.

Dverg Bananas


Økende 2 til 5 meter høy, dverg banantrær legge til et snev av tropene til terrassen din. Banantrær er hardfør i sone 8 til 11, og vil ikke tolerere frost. Hvis du bor i et kaldere klima, bringe dem inne i vinter. De blanke 3-fots blader gjøre en attraktiv potteplante. Dverg banantrær ta tre til fem år å produsere nesten full størrelse frukt. De trenger seks til 10 timer med sol hver dag. Når de er inne, plasserer tre foran et vindu mot sør. Skjær anlegget nesten til bakken etter høsting. Banan planter dø av etter å produsere frukt, men produserer suckers der neste høst vil vokse.