Hovudside

Hvordan legge ved en Swiffer Pad til en Roomba

by Walther

Hvordan legge ved en Swiffer Pad til en Roomba

Roombas, har de automatiserte og selvgående robot støvsugere produsert av iRobot Corporation, laget den enkle handling å støvsuge enda enklere. Med evnen til å oppfatte trapper og andre dråper, snu når du kjører inn i en vegg og komme seg ut av krappe svinger med letthet kan Roombas programmeres til vakuum hvor og når du vil. Og mens de fungerer godt på harde overflater som fliser, tre og linoleum på gulv, de mangler dusting kraften som finnes i Procter & Gamble Swiffer pads. Selv dusting roboter som Mint eksisterer, som gjør harde gulvskurefille designet for Roombas, feste en Swiffer pad til din Roomba er en enkel og billig oppgave som vil forlate dine gulv renere.

Bruksanvisning


•  Ta Swiffer pad fra håndtaket ved å trekke de to stykker i hver sin retning.

•  Snu Roomba roboten opp ned og legg den på toppen slik at hjulene er utsatt.

•  Identifiser støvbeholderen på undersiden av Roomba. Det er en klar plast container som ligger på motsatt side av Roomba tredje hjulet.

•  Skjær to strimler av tape ca. 2 inches i lengde og limer dem til hver ende av Swiffer puten.

•  Legg den Swiffer pad på toppen av Roomba støvbeholderen, tape siden ned, og fest båndet til kroppen av Roomba.

•  Slå på Roomba tilbake til sin rette orientering med hjulene på bakken og sette den i et område med harde gulv. Trykk på knappen i midten av Roomba å aktivere sin rensefunksjon. Nå Roomba vil fortsette å støvsuge mens Swiffer pad vil plukke opp den løse støv igjen.

Tips og advarsler


  • De fleste Roomba-modellene kommer med "usynlige vegger" som kan settes opp for å hindre at Roomba komme inn på visse områder. Sett opp en "usynlig vegg" på kanten av hard gulv for å sikre at Roomba ikke begi deg ut på teppet, der friksjonen kan føre til at Swiffer pad for å bli fjernet ved et uhell.
  • Når du fjerner Roomba er støvbeholderen for å tømme den, kan du bare fjerne tapen fra Swiffer og kast den også.