Hovudside

Hjelp Med Testing Pool Water

by Walther

Hjelp Med Testing Pool Water

Samtidig som de har en bakgård basseng kan gi timer med moro i de varme sommermånedene, også innebærer det en god del av vedlikeholdsarbeid. En av de viktigste faktorene i å opprettholde klart og trygt vann i bassenget er riktig balansert vannkjemi. For å sikre at din basseng kjemiske nivåer er akseptabelt, må du teste vannet på en ukentlig basis. Hvis du er ukjent med riktig testprosedyre, holde disse tipsene i bakhodet og du vil alltid få nøyaktige resultater.

Velg en Kit


Det finnes to typer av kits du kan bruke til å teste poola € ™ s vannkjemi. Den første benytter flytende testdråper som gir klor, kombinert klor, alkalitet, pH og kalsium hardhet opplesninger. Denne typen kit inkluderer vanligvis en testing røret eller flasken som du bruker til å ta en prøve av din poola € ™ s vann. Dråper fra settet er lagt til vannet, slik at den skifter farge basert på dagens kjemiske nivåer. Den andre typen kit bruker testing strimler som du dyppe direkte i vannet. Stripene har flere forskjellige plasser, og hver rute tester et annet nivå, inkludert klor, alkalitet, pH og kalsiumhardhet. Rutene hver sving en annen farge som avslører waterâ € ™ s kjemiske nivåer. Begge pakkene inneholder fargekodede diagrammer slik at du kan sammenligne den endrede vann eller stripe farge og bestemmer hva din poola € ™ s kjemiske nivåene er.

Tid det riktig


Når du setter opp timeplanen din, tar sikte på å teste bassenget i skumringen, fordi det vil gi de mest nøyaktige resultater. Men du bør alltid vente minst fire timer etter badegjester har vært i bassenget fordi oljer og rester fra huden kan forskyve testresultatene. I tillegg, hvis det har vært en alvorlig regn eller vind storm, forsinke testing i åtte til 12 timer, slik at rusk fra stormen ikke produserer en falsk avlesning. Testing etter plenen din har blitt meiet kan ha en lignende effekt. Du bør også vente ca seks til åtte timer etter tilsetning av kjemikalier til ditt basseng for de mest nøyaktige resultater. Prøv å holde en ukeplan som lar deg teste din poola € ™ s vann på samme tid på dagen hver uke.

Bruk riktig teknikk


Når du bruker en dropper test kit for ditt basseng, plasserer reagensrør minst en fot under vannoverflaten for å samle inn en prøve. Hold reagensglasset opp ned over vannet og før den direkte ned under overflaten. Snu røret over når det er under vann og ta det opp direkte til å samle et utvalg. Hvis du bruker en strimmel kit, dyppe strimmelen inn i albue-dypt vann og hold det under overflaten i minst 30 sekunder. Vær forsiktig med å dryppe vann fra bassenget i beholderen med strimler, eller de kan være forurenset.

Vet retningslinjene


For å få mest ut av bassenget testing, må du forstå de riktige retningslinjene for bassengvannet kjemi, slik at du kan justere kjemiske nivåer når det er nødvendig. Ifølge North Carolina Department of Environmental Health Services, er det ideelle området for en poola € ™ s fritt klor rest lesing 02:59 deler per million (ppm), mens den kombinerte klor lesing bør komme inn under 0,2 ppm. Din poola € ™ s pH må falle mellom 07.02 til 07.08 slik at problemer ikke oppstår med vannet ditt, men det ideelle området er mellom 7,4 og 7,6. I tillegg bør poola € ™ s total alkalitet måler mellom 80 og 150 ppm. Den waterâ € ™ s akseptabelt kalsium hardhet lesing avhenger av størrelsen på bassenget, men en typisk betong basseng bør vanligvis ha en lesning av 250 ppm.