Hovudside

Bakterier Fra Ikke Lukke Toalett Lid

by Walther

Bakterier Fra Ikke Lukke Toalett Lid

Din badet blir mye trafikk i løpet av dagen. Med denne trafikken kommer innføringen av bakterier og bakterier, spesielt rundt toalettet. Når du skylle toalettet, spesielt med lokket opp, sprer bakterier hele badet ditt, og det begynner å replikere på ulike overflater. Dette er hvorfor det er viktig å rense toalett og bad ofte.

Bakterier i badet


En test gjort av flere studenter ved Miami University i Ohio fant at fem hovedtyper av bakterier finnes på badet. Den første typen er stafylokokker. Stafylokokker er sfæriske bakterier som finnes i klynger. Disse bakteriene forårsake problemer i fordøyelseskanalen, urinveisinfeksjoner og toksisk sjokk-syndrom hos kvinner. Den andre typen bakterier er streptokokker, som også er sfæriske, men har en tendens til å vokse i kjeder. Streptokokker forårsake sår hals infeksjoner som spres gjennom kontakt med infiserte eller friske bærere. E. coli er funnet i bad i tillegg. E. Coli er sfæriske celler som forårsaker diaré. Salmonella er også funnet på badet. Denne bakterie er stavformet. Salmonella er funnet i mennesker og dyr avføring på grunn av forurenset mat eller vann. Det fører til hodepine, kvalme og oppkast. De fant også Campylobactor. Campylobactor er stavformede celler som finnes i humane og animalske tarmer, og som forårsaker diaré.

Spyle toalettet


Mange tror at å spyle toalettet med lokket lukket hindrer bakterier fra sprøyting og kontakte ulike overflater på badet. Dessverre, lukke din toalettet lokket ikke redusere mengden av bakterier slippes ut i luften etter tømming. Bakterier siver ut av mellomrommet mellom lokket og setet. Bakterier ble funnet på overflater så langt som 32 inches bort fra toalettet etter spyling, ifølge Dr. Kelly Reynolds fra The University of Arizona.

Hindre Germs Fra Sprer


For å hindre sykdom forårsaket av bakterier som finnes på din toalett, holde ting som tannbørster, kontaktlinser og håndklær minst tre meter fra toalettet eller lukkede i et skap. Ved ikke riktig lagring disse elementene, vil bakteriene komme i kontakt med dem når du spyle toalettet. Når du går til å bruke dem, vil bakteriene spre seg til kroppen din, og kan til slutt føre til infeksjon eller sykdom. Erstatte også håndklær hver dagene, og blekemiddel håndtak og håndtakene på en ukentlig basis.

Rengjøre Toalett


Hindre spredning og vekst av bakterier ved å rense toalett og omkringliggende flater riktig og ofte. Rengjør alle overflater med blekemiddel og varmt vann, og tørk av. Ren under setet og rim på toalettet, der bakterier lett skjule og gjenskape. Hvis bruker gjester badet ditt, må du rengjøre det etter at de forlater.