Hovudside

Hvordan å blåse opp en Pool Madrass

by Walther

Hvordan å blåse opp en Pool Madrass

Et basseng madrass er en flytende basseng tilbehøret du kan legge på mens soler. Noen kommer med nakkestøtter, koppholdere eller fotstøtter. De fleste pool madrasser er oppblåsbar. Pool eiere har muligheten til å blåse dem av manuelt blåse dem opp eller bruke en bærbar luftpumpe. Luftpumpen er en mer praktisk alternativ når du arbeider med større basseng madrasser som har mer enn én ventil.

Bruksanvisning


•  Brett ut bassenget madrass og legge den på et flatt underlag. Se over madrassen for å finne luftventiler. Enklere madrasser bare ha én luftventil, mens mer kompliserte madrasser med nakkestøtter eller armlener kan ha mer enn én.

•  Trekk opp luftventilen og ta av hetten. Klem bunnen av luftventilen mellom to fingre for å åpne ventilen.

•  Sett luftventilen i munnen, ta et dypt pust, og blåse inn i ventilen mens du fortsetter å presse den åpen. Fortsett å ta dype åndedrag og blåser inn i luftventilen til bassenget madrassen er fast å ta på.

•  Sett ventilen på luftpumpen inn i ventilen, hvis du ikke ønsker å blåse det opp manuelt. Plugg luftpumpe og slå den på. Slå den av når madrassen er fast å ta på. Ta ventilen til luftpumpen.

•  Sett lokket på ventilen og presse ventilen ned i luftmadrass.