Hovudside

Min Bissell Steam Cleaner Smells Like Det Burning

by Walther

Bissell damp renere bruker varmt vann og damp til å rengjøre og desinfisere harde gulv og andre harde overflater. Siden renere trenger ikke kjemikalier eller rengjøringsmidler for å fjerne bakterier og bakterier, kan enheten bli ansett som et miljøvennlig alternativ, og kan være nyttig for de med kjemisk overfølsomhet eller allergi. Mens renere bør fungere godt med noen vanskeligheter, hvis enheten begynner å lukte som om noe brenner, er noen etterforskning nødvendig.

Vanntank


Bissell damp renere kan ha en brennende lukt hvis apparatet brukes uten vann i tanken. Mens mangel på damp fra dysen bør varsle brukerne til det faktum at noe er galt, noen kan prøve å fortsette å bruke maskinen før du sjekker tanken. Å fylle vanntanken, løft tanken opp og ut av renere base, og deretter skru av hetten. Ta av lokket og lokket sette ut og fylle vanntanken med rent, kaldt vann og sett innsatsen og hetten fast. Still vanntanken tilbake på filterholderen og sørg for at tanken er godt posisjonert før du gjenopptar bruk.

Strømforsyning


Selv om damp renere er en ganske enkel maskin som ikke krever store mengder strøm, anbefaler Bissell bruk av en 120-volts jordet stikkontakt. Hvis strømledningen på damp renere ikke er fullt koblet til strømuttaket eller hvis strømuttaket er mindre enn 120 volt, apparatet kan overopphetes og lukt som om det brenner under bruk.

Blokkert Sprøytedyse


Siden damp renere brukes til å rengjøre en rekke harde overflater, kan rusk eller rester tette dampdysen og blokkerer dampen fra spennende. Forsøk på å tvinge damp renere å dispensere damp gjennom en blokkert dyse kan gjøre enheten overopphetes, og det lukter brent kan føre til. Munnstykket kan rengjøres når enheten er koblet fra strømmen. Bare å fjerne den dreibare hodet fra bunnen av vaskeren og hell eddik gjennom røret i midten av dreie halsen. Hvis eddik ikke strømmer gjennom munnstykket, kan du bruke en binders til å rense ut messing dysen nøye.

Reparasjon


Dessverre, noen ganger lukter brent indikerer et problem med det elektriske systemet i damp renere, men grunnleggende systemet kan være, eller en elektrisk kortslutning i strømledningen. Hvis feilsøkingsarbeidet ikke løser brent lukt, avslutte bruken og kontakt Bissell for å få hjelp.