Hovudside

Hvordan å dyrke dine egne økologiske grønnsaker i Florida

by Walther

Hvordan å dyrke dine egne økologiske grønnsaker i Florida

Masse folk liker hagearbeid. Mange nyte de helsemessige fordelene av å være ute, og mer pris på de helsemessige fordelene av å spise mat dyrket uten bruk av kjemikalier og plantevernmidler. Økende en økologisk grønnsakshage er enkelt og ikke mer tidkrevende enn noen annen type hage. Florida er en stor stat for å ha en hage i på grunn av den lange vekstsesongen.

Bruksanvisning


•  Slå av jord i hagen din tomt ved hjelp av en rototiller. Leie en fra en jernvarehandel eller hage butikken hvis du ikke allerede eier en, som de gjør forbereder jorda så mye enklere.

•  Spre litt organisk gjødsel på toppen av dyrket jord for befruktning. Få dette fra en lokal gård som gir bort eller selger ku, hest eller kylling gjødsel. Pass på at bønder å brødfø sine dyr bare økologisk mat, ettersom dyrenes husdyrgjødsel vil inneholde kjemikalier hvis de spiser kjemikalier. Till jorden igjen, og legger i gjødselen.

•  Kjøp grønnsaksfrø som sier de er økologiske, siden selv frø er ofte tilberedt med kjemikalier for å rengjøre og tørke dem.

•  Bruk papir og penn til å planlegge ut din hage. Måle hvor mye plass du har og legg merke til hvor mye plass hver rekke grønnsaker du ønsker å vokse behov. Legg ut hagen din deretter.

•  Plant frøene på riktig tidspunkt, i henhold til pakken. Ikke sy de fleste frø før etter den siste frost, som i Florida er januar-mars, avhengig av hvilken del av staten du bor i.

•  Spar vann og kontrollere ugress organisk med resirkulering pappesker. Se for spirene å dukke opp over jorda. Lå ark av papp ned mellom radene av planter. Suge papp godt med en hageslange.

•  Lag din egen organiske kompost. Kjøpe eller lage din egen kompost bin. Starte prosessen ved å legge litt jord, strimlet avis og noen kjøkken søppel som kaffegrut, eggeskall eller frukt og grønnsaker skreller. Bland dette opp og tilsett vann til det er alt fuktig, men ikke gjennomvåt. Bland en gang i uken og legge til mer vann når det er tørt hvis det ikke blir regnet på. Legg kompost til hagen din til å legge nødvendige næringsstoffer tilbake til jorda organisk.

•  Weed og vann hagen din når det er nødvendig. Plukk ditt økologiske grønnsaker når moden.

Tips og advarsler


  • Du kan også bruke avis i mellom radene av planter for å hjelpe inneholde fuktighet. Pappesker fungere bedre for en lengre periode av tid rett og slett fordi de er tyngre, men bruk det du har. Begge er biologisk nedbrytbart.
  • Andre elementer du kan legge til kompost haugen er gress og annet verksted avfall, mer organisk gjødsel og peis aske. Ikke legg for mye av noen ting i din kompost haug. En rekke gir deg bedre resultater. Legg ormer hvis haugen ikke synes å være kompostering fort nok.