Hovudside

Problemer med Hjem Ovner

by Walther

Problemer med Hjem Ovner

I USA, de vanligste formene for husholdningsovner er naturlige gassovner. Andre typer av ovner, omfatter flytende petroleumsgass, drivstoff, olje, kull og tre. Noen ovner kan komme utstyrt med en sentral klimaanlegget, som hjelper huset opphold kjølig i løpet av sommeren. Problemer kan oppstå med hjem ovner - være klar over disse problemene før de oppstår slik at du vet hvordan du løser dem.

Feil temperaturinnstilling


Sjekk temperaturinnstillingen på din ovn før du bestemmer deg for å ringe HVAC tekniker. Hvis det føles varmt i huset ditt i løpet av sommeren, se på innstillingen. Hvis det er på en høy temperaturinnstilling, deretter justere den til riktig innstilling for å kjøle ned huset. Sjekke denne innstillingen kan spare deg fra et dyrt besøk fra serviceteknikeren.

Breakers og Server Switch vil ikke kjøre


Hvis serveren bryter ikke er på eller ikke vil gå på, så din ovn ikke vil kjøre. Finne bryteren bord som ligger på ovnen. Noen ganger er det plassert nær ovnen i hovedsikringsskapet. Se på hovedsikringsskapet og sørge for at alt er koblet til. Se om serveren bryteren er på. Hvis bryteren er nede, er sjansen stor for at det ikke vil komme tilbake på. Dette er også tilfellet hvis serveren bryteren er defekt. I dette tilfellet har HVAC tekniker erstatte serveren bryteren.

Utenfor Server Switch er frakoblet


Gå utenfor og se på din ovn enhet. Se etter en server bryter som gjør at du kan slå på viften på. Sjekk også hovedsikringsskapet for å se om det bryter er satt til off. Hvis det ikke har blitt slått av på hovedbryter, så server utenfra bryteren er ødelagt. HVAC tekniker vil måtte komme ut og erstatte denne bryteren også.