Hovudside

Accuair Termostat Instruksjoner

by Walther

AccuAir termostater brukes til å kontrollere temperaturen i et hjem og kan justeres ved hjelp av knappene på selve konsollen. Som en digital termostat, er det mye enklere å bruke enn tradisjonelle dial-baserte seg som ikke gir en bestemt temperatur og kan ikke reagere så raskt som AccuAir enhet gjør.

Bruksanvisning


•  Trykk på "Fan Auto / På" knappen for å sette termostaten i automatisk modus, som slår termostaten på og av sporadisk for å spare energi. Dette nyttige verktøyet kan bidra til å redusere oppvarming regningen hvis det brukes, i motsetning til å holde system på hele tiden.

•  Trykk på "Up" pil på konsollen for å justere temperaturen opp. Fortsett å trykke på "Up" pil til ønsket temperatur er nådd. Trykk på "Down" pilen for å justere temperaturen ned. Fortsett ned til ønsket temperatur er nådd.

•  Trykk på "Cool / Off / Heat" knappen fra "Av" for å enten "Cool" eller "Heat", avhengig av årstid / temperatur i huset. Velg "Av" hvis du ønsker å slå av systemet. Fortsett å trykke på knappen til den ønskede innstillingen vises på skjermen.