Hovudside

Best Lykter for Nighttime Walks

by Walther

Best Lykter for Nighttime Walks

Vandre på kvelden kan la deg sårbar for personlige angrep, Vehicular ulykker eller rett og slett tripping. Regjeringen sikkerhet tjenestemenn som de i Portland hovedstadsområdet og Redmond, Washington, anbefaler å bruke personlige belysning enheter når vandre på kvelden. Turgåing med riktig lommelykt om natten gjør det mulig å bedre overvåke dine omgivelser og gjør deg mer synlig for trafikk, til slutt gjør noe om det er mørkt spasertur tryggere.

Enkle Lykter


En enkel og tradisjonell lommelykt kan være alt du trenger for din nighttime gange. Kommersielt tilgjengelig for pålitelig lave priser, er lanterner med plast organer og standard glødepærer ikke bygd for å vare evig. De er imidlertid lett å erstatte, lett og kraftig nok til å gi alle lys du trenger for en tur etter mørkets frembrudd.

Heavy-Duty Lights


Noen lykter er sterkere enn andre, og de kan gjøre deg sterkere, også. Heavy-duty lykter er nyttig både for spesielt mørke områder og også for en følelse av personlig sikkerhet. Maglites, for eksempel, blir favorisert blant politi og redningsarbeidere ikke bare for sin lyseffekt, men fordi den solide og tunge lommelykter kan benyttes som nærkampvåpen. Hvis du ikke føler deg trygg når du går om natten, en lommelykt som dette ikke bare lyser opp veien, men også gir deg en batong-lignende selvforsvar instrument.

Energieffektiv Lykter


Hvis du bruker en lommelykt hver gang du går om natten, kan du investere i et energieffektivt lys. Noen lommelykter med LED-teknologi i stedet for tradisjonelle glødepærer, og resultatet kan være lengre liv. Duracell Daylite, for eksempel idrett en batterilevetid fem ganger lengre enn sammenlignbare glødelommelykter. En LED-lommelykt som dette sparer deg bryet med å bytte ut døde batterier før kveldstur.

Pocket Lykter


Lomme og clip-on lommelykter høres kanskje for lite, men de ofte pakke akkurat nok punch for en nattlig spasertur. Mens noen små lys må ha sine knapper kontinuerlig presset til å holde på, andre er laget for å være praktisk for langvarig bruk. Nøkkel-ring lommelykter generelt skinne akkurat nok lys til å lyse din vei, og gir deg den veiledningen du trenger uten å tiltrekke mye oppmerksomhet. Disse små lykter er ofte allsidig, samt - du kan være i stand til å klippe dem til arm band, head band eller beltehemper for håndfri bruk.