Hovudside

Hvordan legge til Bleach til en vaskesyklus

by Walther

Hvordan legge til Bleach til en vaskesyklus

Klor bidrar til å fjerne flekker fra vask og holder hvite glitrende hvite heller enn å snu en snusket grå farge over tid. Sjekk vaskeanvisningen på plaggene som skal blekes for å kontrollere at det er trygt å bruke blekemiddel på slike stoffer. Vanligvis er blekemiddel trygt å bruke på hvit oppvask håndklær, sengetøy, sokker, håndklær og t-skjorter. Hvis vaskemaskinen ikke har et blekemiddel dispenser, legge det direkte inn i maskinen. For å gi de reneste, hviteste plagg, legge den direkte til last av klesvask under vaskesyklusen.

Bruksanvisning


•  Fyll vaskemaskinen med vann og legge til din vanlige vaskemiddel ved hjelp av en passende mengde, per vaskemiddel etikett, basert på størrelsen belastning og hvordan skitten stoffene er.

•  Senk dine klær og andre washables å bli bleket i vaskemaskinen. Ikke legg for mye i vaskemaskinen.

•  Lukk lokket og slå på vaskemaskinen. Sett en timer for fire til fem minutter for å gi vaskemiddel tid til å rengjøre last av klesvask av seg selv.

•  Åpne lokket på vaskemaskinen. Røre eller en roterende stanse. Mål blekemiddel ved hjelp av en passende mengde som er oppført på blekemiddel etikett - ca 1/2 til 3/4 kopp - og hell den forsiktig i vannet jevnt rundt maskinen. Ikke hell blekemiddel direkte på dine washables.

•  Lukk lokket og la maskinen ferdig vaske klær.