Hovudside

Hvordan Wire en Limit Control på en Honeywell Furnace

by Walther

Hvordan Wire en Limit Control på en Honeywell Furnace

En Honeywell kombinasjon fan og grensebryter på en varm luft ovn utfører en dobbel funksjon. Det viser den blåser fan av og på de riktige innstillinger; det vil også slå av motoren hvis viften ikke klarer å komme på for å beskytte varmekammeret.

Bruksanvisning


•  Slå av strømmen til ovnen av. Ta av panelet til varmekammeret rommet. Det er trolig den øvre panel. Skyv panelet opp, og dra den av. Sjekk enheten med en spenning tester for å forsikre deg om at strømmen er slått av.

•  Finn fan grense kontroll, forutsatt at du er i endring ut en eksisterende enhet. Det vil være montert til varmekammeret.

•  Trekk dekselet ut av kontroll. Det er tre eller fire ledningene kablet i innstikksklemmer. Det er spilleautomater enn push-in terminaler. Fjern ledningene ved å stikke en skrutrekker inn i sporet. Dette låser opp ledningen, og ledningen kan trekkes ut.

•  Fjern skruene som monteres kontrollen til varmekammeret. Trekk kontroll av. Legg merke til, som man trekker kontrollen av, er det en sonde som strekker seg fra baksiden av kontrollen, som strekker seg inn i en åpning i varmekammeret. Det er der viften grensebryter føler temperaturen.

•  Sett inn den nye viften endebryter ved å sette inn sonden i åpningen. Skru inn skruene som montere kontrollen til varmekammeret.

•  Hekt de fire ledningene opp ved å skyve uisolerte ender i push-in terminaler. De vil selv lås. Nettspenningen ledningen går lavt i venstre terminal. Viften ledningen går i øvre venstre terminal. Denne siden tuns blåseren fan på når temperaturen er varm nok, og slår den av etter kammeret kjøler ned nok.

•  Skyv en annen linje ledning inn i den nedre høyre side, med mindre det er en jumper som forbinder de nedre venstre og høyre side. I så fall vil ledningen på nedre høyre side ikke være nødvendig, og kontrollen vil bare ha tre ledninger. Lasten ledningen går til øvre høyre terminal. Denne ledningen går vanligvis til høyspenningssiden av transformatoren. Denne siden av kontrollen slår ovnen ned hvis viften ikke klarer å komme på, eller det ikke er nok luftstrøm. Dette beskytter kammeret mot overoppheting og sprengning.

•  Legg merke til sølv dial med tre indikatorer, som ligger på endebryter. Den første indikatoren, til venstre, er viften "Off". Det bør settes på omtrent 90 grader. Den midterste indikator er fan "On". Det bør settes på omtrent 130 grader. Disse indikatorene bestemme syklustiden for viften. Indikatoren på høyre er grensen indikator. Dette slår ovnen ned for å beskytte varmekammeret.

•  Sett dekselet på viften grensebryter, erstatte kammeret panel, slå på strømmen og sjekk enhet for drift.

Tips og advarsler


  • Før du installerer ny kontrollpanel at sonden i baksiden av kontrollen er like lang som den gamle, slik at det vil ordentlig forstand temperaturen.