Hovudside

Hvordan Grow Gule Zucchini

by Walther

Hvordan Grow Gule Zucchini

Gule zucchini er en rekke sommer squash, akkurat som vanlige zucchini. Den største forskjellen mellom grønn og gul squash er fargen på huden. Den gylne fargen utvikler som frukten vokser. Dette varme årstid årlig behov frostfritt vær å vokse skikkelig. Det er plantet etter jorda varmes opp til 70 grader Fahrenheit til dybden av 2 inches. Voksende gul zucchini gir hjemmet gartner en billig kilde til sommer squash.

Bruksanvisning


•  Trekk ugress opp fra et område i en solrik beliggenhet. Bland sammen en pose med plantejord med 5 liter kompost i en trillebår. Løsne bakken til dybden av seks inches med en spade. Lag planting hills 6 til 10 inches høy og 12 til 18 inches bred med jord blanding fra trillebår. Hold åsene 48 inches hverandre.

•  Plant 04:56 frø i toppen av åsene etter all fare for våren frost er over. Gule zucchini er plantet fra tidlig vår gjennom midten av sommeren. Skyv store frø 1 cm dypt inn i bakken og dekke med jord. Dryss haugene med vann og holde jorda fuktig mens frøene er spire.

•  Trekk to eller tre av de svakeste plantene opp etter frøplantene har nådd 2 til 3 inches høy. Hold bare to eller tre av de sterkest voksende gule squash planter. Befolkning plantene fører til hemmet vekst i plantene og frukt.

•  Spre en 2-tommers lag av halm rundt plantene. Dette reduserer luke vekst og jordfuktighet tap. Dekk gangveier mellom åsene med mulch også. Lag av aviser kan brukes i stedet for halm.

•  Vann plantene en gang i uken når det er ingen nedbør. Hvis vinrankene vokser i sandholdig jord, vanne plantene oftere. Squash planter trenger mye vann, så holder roten området fuktig.

•  Plukk de gule squash når de er ca 6 til 8 inches lang og 2 inches rundt. Denne variasjonen i sommer squash vokser raskt og er klar for høsting fire til åtte dager etter blomstring. Sjekk anlegget hver en til to dager for frukt til innhøsting.

•  Dryss 1 til 2 ss. av 10-20-10 slow-release gjødsel rundt hver plante fire uker etter høsting de første squash. Skrap på gjødsel inn i toppen tomme av jord og vann jorda godt å aktivere gjødsel.

Tips og advarsler


  • Når gul squash bli svært store, toughens huden og frøene forstørre. Skjær squash på langs og skrelle av huden. Scoop frøene ut av sentrum og ting med pølse dekket med ost. Bake til zucchini er mør.
  • Agurk biller og squash bugs søke zucchini planter når de får muligheten. Plukke insekter av bladene og slippe dem inn i en krukke med såpevann for å drukne.