Hovudside

Hvordan lage tregulv Shine uten giftige kjemikalier

by Walther

Riktig vedlikehold av parkett er viktig hvis du ønsker å holde gulvene vakker og skinnende i lang tid. Men siden konvensjonelle tre rengjøringsmidler inneholder mye kjemikalier, rengjøring et hjem eller kontor som huser de med allergi eller små barn kan virke umulig. Men, med litt sparsommelig oppfinnsomhet kan du få tre etasjer til gnisten uten å bruke sterke kjemikalier.

Bruksanvisning


•  Finn en giftfri trerens. Det finnes flere populære merkene av giftfri tre rengjøringsmidler som Orange Glo og Bonakemi. Når du har funnet et passende rengjøringsmiddel, spray det jevnt på gulvet.

•  Tørk opp renere med en fuktig mopp, og pass på å være spesielt oppmerksom på skitne hjørner og riper der støv kan samles. Når gulvet er blitt vasket, vente tretti minutter for den tørke.

•  Lag en giftfri polsk. Dette vil gi tre gulv en skinnende "nytt gulv" glans. Bare bland like deler av eddik og vegetabilsk olje sammen i en sprayflaske.

•  Bruk en fuktig mopp å spre blandingen jevnt rundt på gulvet. Ikke skyll den tørke ut med vann. Du ønsker ikke å ta den polske opp fra gulvet, bare spre den rundt jevnt.

Tips og advarsler


  • Vær forsiktig med å bruke for mye polish, som det kan gjøre gulvet klissete eller glatt. vanligvis en spritz av polsk er god i to til tre kvadratmeter med tre.