Hovudside

Når skal Spray Apple Trees for Worms

by Walther

Når skal Spray Apple Trees for Worms

Sprøyting epletrær kan forebygge og kontrollere angrep av Codling møll og deres ormer som ofte ødelegger eple avlinger. Apple ormer starter som egg lagt på frukten av sine møll foreldre. Hvis eplet ikke er beskyttet gjennom hele vekstsesongen, er det vanskelig å bryte angrep syklusen som en gang ormen kommer inn i eplet den er beskyttet fra alle insekt spray.

Når skal Spray


Spray dine epletrær for ormer som begynner i slutten av våren og fortsette på en sprøyting tidsplan gjennom slutten av avlinger i september og oktober, hvis det er aktuelt. Måle din spesifikke spray startdato ved å telle 21 dager etter at epletreet er i full blomst. Etablere en pågående sprøyting regime i tråd med produsentens anvisninger på produktet du bruker. Dette vil trolig føre til spray programmer laget hver tiende dag til fem uker, avhengig av produktet som brukes. Endre din sprøyting diett med flere anvendelser av insektmiddel etter noen betydelig nedbør, så bare fortsette med den diett du har etablert uten forsinkelse.

Hva å Spray


Å riktig forebygge og kontrollere et eple-parasittangrep, bruk en insekticid spray som inneholder malathion-metoksyklor. Denne formuleringen er nesten alltid selges i flytende form, og er laget under en rekke merker og navn som Sevin, Ortho Hjem Orchard Spray og Grønne fingre Flytende Fruit Tree Spray. Bruk alltid mengden som anbefales av produsenten og bruke den i den metoden som er anbefalt, og pass på å bære den anbefalte sikkerhetsutstyr for å unngå innånding eller inntak av spray. Spray på en tørr dag med ingen nedbør i morgentimene for å la spray tørke på frukt og løvverk før natten tåke kommer.