Hovudside

Hvordan installerer jeg en Brann Box i en to etasjers huset?

by Walther

En brann boksen er en brann og vann bevis låst trygt brukes til å lagre viktige objekter og dokumenter inne i et hus. Brann boksene har en dobbeltisolert lag for å beskytte alle dokumenter og gjenstander inne fra skade. For å avgjøre hvor å installere en brann boks i en to-etasjes hus, er det viktig å vurdere hvor boksen vil opprettholde minst skade. Brannen boks trenger ikke å være lett tilgjengelig i tilfelle en krisesituasjon og bør stå inne i hjemmet.

Bruksanvisning


•  Plasser verdifulle gjenstander og dokumenter inn i brennkammeret, inkludert fødsel, ekteskap og dødsattester, viktige familie gjenstander og dyre smykker. Lukk og lås brannboksen.

•  Installer brann boksen i et rom i andre etasje i ditt hjem. Plasser i brennkammeret mot en støttevegg eller i nærheten av en trapp. Mange familier opplever at lagring av en brann boksen i et soverom eller et skap holder dokumenter og verdifulle gjenstander innen rekkevidde. Men hvis alvorlig skade oppstår til ditt hjem og andre etasje kollapser, brannen boksen kan bli skadet i høst, noe som gjør dokumentene som er mottakelige for vann og brannskader.

•  Installer brennkammeret i første etasje av ditt hjem ved å plassere den i nærheten av en bærevegg i en av de ytre rom i hjemmet ditt. Installere brannboksen i første etasje vil hindre skade på boksen fra å falle, spesielt hvis hjemmet har ingen kjeller, men det kan gjøre boksen mer utsatt for tyveri. Oppbevar boksen i en hemmelig, skjult sted, for eksempel på baksiden av et skap.

•  Installer brann boksen i en kjeller for å beskytte den helt fra å falle skade. Imidlertid kan brannbokser bli svekket av langvarig eksponering for fuktighet. Hvis du velger å lagre brannboks i kjelleren, oppbevar den på et rent og tørt sted og kjøre en avfukter for å holde lufttørke.

•  Skriv ned låse opp koden til boksen og holde informasjonen litt vekk fra huset, for eksempel på et kontor eller bil.