Hovudside

Informasjon om Gabriels trompet blomster

by Walther

Informasjon om Gabriels trompet blomster

Brugmansia, vanligvis kjent som Gabriels trompet blomst, er noen ganger forveksles med Daturas, kjent som engel trompeter. Ofte tenkt på som en busk, er brugmansia virkelig et tre med blomster som henger opp ned. Datura er en busk med blomster som vokser oppover. Den Gabriels trompet blomst er ofte dyrket i et tropisk klima og gir en vakker tillegg til hager og landskap.

Sammensetningen av Gabriels trompet


Den Gabriels trompet blomst treet kan vokse opp til 15 fot. Blomstene er formet som en trompet og vokse opp til 12 inches i lengde med grønne blader rekk 8 inches. Blomstene blomstrer hele sommeren i vakre farger av fløte og lyse gule og appelsiner.

Omsorg for Gabriels trompet


Gabriels trompet blomster vokser best i sur jord og trenger rikelig med vann. Vær forsiktig så du ikke overwater, da det vil føre til at roten til å dø. Den vokser best i sollys selv om det vil vokse i et delvis skyggelagt område. Bruk en vannløselig gjødsel en gang i uken, mens blomstene er i blomst. Etter at blomstene er ferdig blomstringen vil de må beskjæres for å stimulere til mer vekst. Sviske gammel vekst og døde stengler på stammen.

Voksende Gabriels trompet i containere


Den Gabriels trompet blomst er opprinnelig kjent for å vokse i tropiske klima. Men de virkelig brønn i USA når dyrket i en stor beholder med tilstrekkelig drenering. Hvis skikkelig drenering ikke er gitt, vil vannet føre til jorden for å bli klumpete, hindrer røttene fra å vokse. Blomsten kan være ute til temperaturen når 50 grader F når det må bli brakt innendørs. Når innendørs, plassere blomsten foran et vindu med mye sollys.

Insekt Invasion


Den Gabriels trompet blomst er svært utsatt for insekter som lever av planter og spre virus forårsaker treet for å dø. Whiteflies er de mest vanlige insekt påvirker anlegget, sammen med spindelmidd og mealybugs. Hvis disse insektene er oppdaget på bladene, umiddelbart behandle det vil et insektmiddel. Sjekk med en lokal barnehage for de typer insektmidler å bruke.

Et ord av forsiktighet


Du vil sannsynligvis ikke se Gabriels trompet blomst i naboens hage siden de vokser best i et tropisk klima og fordi de er også giftig ved svelging. Selv om anlegget må inntas i store mengder for å forårsake skade, kan det føre til hallusinasjoner og feber. Når voksende dette treet inne, treffe tiltak for å holde dyr som katter og hunder borte slik at de ikke spiser giftstoffer i blomstene.