Hovudside

Hvordan skal bore en oljebrønn på land

by Walther

Olje er en verdifull handelsvare. Hvis du finner olje på eiendommen din, må du bore etter det. Dessverre er olje ikke funnet like under overflaten, men langt under --- ofte 10.000 fot eller dypere. Nå det krever bruk av en borerigg, en 15-etasjers-høy boretårn bolig en høy-drevet motor som snur borerøret. Kostnaden alene for boreslam (brukes til å kjøle borekronen og redusere friksjon) kan lett løpe fra $ 40,000 til $ 250.000. Drilling er en dyr forretning. I Arizona, for eksempel, vil du tilbringe en innledende $ 10,000 til $ 25.000 bare for et godt obligasjon. Samlet, kan borekostnader forventes å løpe fra $ 400.000 til $ 1,000,000.

Bruksanvisning


Boring etter olje


•  Undersøke din eiendommens mineralrettigheter for å finne ut hva mineraler, om noen, du eier. Eie land betyr ikke automatisk at du eier mineralrettigheter. Mineralrettigheter omfatter all verdifulle mineraler - edle metaller, edelstener, kull, gass og olje. Derfor er det mulig du bare eier noen (eller ingen) av landmineralrettigheter. For eksempel: Gull funnet på din eiendom kan tilhøre deg, men ikke olje. Pass på at du eier oljerettigheter før undersøke i boring.

•  Leie en geologisk team av forskere til å vurdere din eiendom. De vil bruke all tilgjengelig informasjon om din eiendom, inkludert regionale undersøkelser og overflategeologi rapporter. Videre vil de produserer, ved hjelp av en seismograf, en geofysisk undersøkelse --- en profilert kart av eiendommen undergrunn. De kan også ta en kjerneprøve for studien. Med alt dette, evaluerer laget ditt eiendommens sjansene for å produsere olje. De bestemmer også det beste stedet for boring.

•  sende inn en søknad for Permit skal bore (vanligvis med statens olje og gass Board). Søknaden kan kreve informasjon som den foreslåtte boredybde, lengden på overflaten casing, antall dekar i boreenhet, sammen med grunnleggende topografisk informasjon på eiendommen --- lengdegrad, breddegrad og høyde. Statens olje og gass Styret vil fortelle deg hva som er nødvendig (se tips).

•  Betal noen stat kreves Vel Bond. Obligasjonens gebyr (forvente dette i de ti-tusenvis) kan være avhengig av den forventede dybden som kreves for å bore. Igjen, sjekk med din Oil and Gas Board for alle nødvendige papirer og avgifter knyttet til boring.

•  Leie en boreentreprenør. Selv oljeselskapene generelt kontrakt ut til uavhengige borer. Entreprenøren vil være ansvarlig for å gi riggen og teamet for å kjøre den. Og, hvis det er olje, vil de passe alt nødvendig utstyr for pumping og samle oljen. Ellers, hvis brønnen er "tørr", vil de samle kjerneprøver for å bestemme om det kan være olje andre steder i området.

•  ansette en advokat som spesialiserer seg på mineral rettigheter til å sette opp en leasingkontrakt for deg med et oljeselskap til å kjøpe olje. Vet at din godt kan bare produsere for et par år. Dette er vanlig.

Tips og advarsler


  • Hvis du mistenker at det er olje på eiendommen din, må du kontakte en mineralrettigheter advokat. Han vil sette opp de juridiske ordninger med et oljeselskap; la oljeselskapet håndtere resten. Det er imidlertid mulig at oljeselskapet vil kreve geologiske data som støtter dine mistanker før de vil handle på noen form for agreement.Finding riktig myndighet er så enkelt som å gjøre et nettsøk på Din State Navn Oil and Gas styret. For eksempel: Mississippi Oil and Gas styret. Du kan også søke med boretillatelse. For eksempel: Alabama boretillatelser (se referanser).
  • Vær oppmerksom på at oddsen for å finne olje er lav. Det er ikke uvanlig at ni av 10 hull å mislykkes (for å være tørr) i nylig utforsket areas.Working på borerigger (eller rundt et stort og kraftig utstyr) er farlig, med skader som kan føre til døden. Som sådan bør boring bare gjøres av profesjonelle boreentreprenører.