Hovudside

Hvordan fikse Wood møbler som har blitt tygget

by Walther

Hvordan fikse Wood møbler som har blitt tygget

Hvis du har kjæledyr, spesielt valper, kan det hende du har funnet ut at de har brukt ditt tremøbler som en tygge leketøy. Avhengig av størrelsen på hunden, kan du ha små merker i møblene, eller store deler som har blitt tygget bort. Med mindre skaden er svært alvorlig, kan disse tygget områdene bli reparert. Når dette prosjektet er ferdig, bare du (og hunden din) vil vite at møblene gang hadde bitemerker.

Bruksanvisning


•  Flytt møbler til et arbeidsområde. Ideelt sett, på grunn av støv og røyk, dette prosjektet bør være ferdig utenfor. Hvis thatâ € ™ s ikke er mulig, sted drop kluter under stykket og sørge for at arbeidsområdet er godt ventilert.

•  Sand gjennom tygge merkene. For dype områder, bruker en elektrisk hånd sander på en lav innstilling. For små merker, vil vanlige sandpapir være tilstrekkelig. Bruk en middels karakter på første til å komme gjennom merkene og deretter sand med et fint sandpapir for å jevne ut finish.

•  Fyll noen dype hull med tre kitt. Hvis hundens tenner satte dype hull, lappe disse med tre kitt. Plukk en nær fargen av trefarge og bruke en plast sparkel for å jevne ut massen i hullet. Skrape bort overflødig kitt umiddelbart. Sand over lappet område med fint sandpapir når kitt har tørket.

•  Stain lappet området. Bruke en flekk som svarer til resten av treet. Du må kanskje bruke mer enn ett strøk for å matche fargen. Sand området lett når du er ferdig.

•  Tett tre. Bruk en klar polyuretan for å beskytte den lappet området. Påfør et strøk, la det tørke, sand det lett og påfør en top coat.