Hovudside

Gass Vs. Electric Lawn Kantfreser

by Walther

"Riktig verktøy til rett jobb" kan være et gammelt ordtak, men det fortsatt gjelder for alle hus som tar stolthet i en skarp, ren utseende verftet. Det finnes en rekke verktøy som er nødvendig for plen og hage vedlikehold, men en kvalitet plen edger er like viktig som alle klipperen, trimmer eller sag. Så hva om fordelene ved en gass vs elektrisk edger? Hver har fordeler og ulemper, og valget vil avhenge av dine spesifikke behov.

Typer Kantfreser


Ved vurdering av gass i forhold til elektriske edgers, er det viktig å forstå at det faktisk er to typer av hver. Elektriske edgers tilby batteridrevne modeller samt AC-drevne edgers som krever en skjøteledning. Gass edgers bruke en av to typer motorer: to-takts motorer som kjører på en 40-1 blanding av bensin til olje, og firetaktsmotorer som går på vanlig blyfri bensin.

Mekanisk Proficiency


Vurdere ditt nivå av mekaniske ferdigheter og vilje til å bli skitten. Elektriske modeller, enten batteri eller vekselstrøm, er et godt valg for de som ønsker en enkel, pålitelig utstyr som krever ikke annet vedlikehold enn rutine blad sikkerhet. Gassdrevne modeller krever både gass og olje og kan trenge å bli betjent med jevne mellomrom for å starte og kjøre skikkelig.

Små områder


Vurdere størrelsen på området som skal tendens. Batteridrevne modeller er egnet for små tomter og verft som krever relativt enkel kanter langs gangveier og fortauskanter, mens en AC-drevet modell vil være mer praktisk for større meter. Som størrelsen på den tendens området vokser, skjønt, kan en skjøteledningen bli tungvint.

Større områder


Gassdrevne modeller har fordelen av å være oversiktlig med en skjøteledning og dermed er mer praktisk for store plener eller hager. Anser også at en gass-drevet modell gir eieren frihet og fleksibilitet til å bruke edger hvor som helst i det hele tatt, uavhengig av tilgjengeligheten av vekselstrøm.

Kraft og allsidighet


Som ikke-kommersielle gassdrevne edgers bruke motorer som spenner mellom 22cc og 150cc i størrelse, de er kraftigere enn sine elektriske kolleger. Dette, og tilgjengeligheten av blader som kan justeres til forskjellige vinkler og dybder på høyere-end gass modeller, betyr at de kan brukes til tyngre krevende jobber for eksempel kutte grunne grøfter og landskaps vinklet kanter.