Hovudside

Hvordan beregne Baderom Ventilasjon Størrelse

by Walther

Hvordan beregne Baderom Ventilasjon Størrelse

Ventilasjon ditt hjem er avgjørende for å hindre fuktighet buildup. Fuktighet kan føre til mugg og mugg å vokse i ditt hjem, noe som kan være alvorlig helsefare. En av de moistest steder i ditt hjem er badet ditt. Fuktighet fra vasker, dusjer og selv på toalettet kan somle på badet for lange perioder med mindre fjernet via en vifte ventilasjonssystem. Hvordan kan du være sikker på at din fan er tilstrekkelig til å håndtere fuktigheten i badet ditt?

Bruksanvisning


Beregne størrelsen på badet


•  Beregn størrelsen på badet i kubikkfot. Ved hjelp av et målebånd, måle lengden, bredden og høyden på rommet. Multipliser de tre tallene sammen. Anta at rommet var 8 meter lang, seks meter bred og 10 meter høy. Din badet ville være 480 kubikkfot.

•  Del antall kubikkfot av 60. Sixty representerer antall minutter i en time. Hvis badet var 480 kubikkfot, vil du få et resultat på 8.

•  Multipliser med åtte nummeret du får i trinn 2. Åtte representerer antall luft endringer som kreves per time for å sikre tilfredsstillende ventilasjon. At tallet vil gi deg minimum kubikkfot per minutt (cfm) som du må tegne ut av badet med en vifte. Så, for vårt eksempel, ville vi trenge en vifte som kan lufte minst 64 cfm.