Hovudside

Slik Refinish en asfaltert innkjørsel

by Walther

Slik Refinish en asfaltert innkjørsel

En asfaltert innkjørsel ser glatt og vakker når den er ny. Ekstrem varme og kulde gjør sitt skade innkjørsler forårsaker overflaten for å utvide og kontrakt som skaper splittelse i overflaten. Avhengig av hvor du bor din asfalt oppkjørselen må kanskje kom til rette så ofte som hvert år, eller det kan holde opp i tre år eller mer. Når den tid kommer kan du leie en profesjonell, eller du kan følge noen grunnleggende trinn og gjør-det-selv.

Bruksanvisning


Forberedelse


•  Fjern eventuelle ugress som har vokst mellom sprekker i oppkjørselen samt langs oppkjørselen kanter. Trekk ugress fra sprekker. En plenkantskjærer fungerer godt for å tilveiebringe en ren kant til overflaten.

•  Løsne noe rusk i bredere sprekker med en stålbørste. Fjern eventuelle pakket skitt på overflaten med en flat spade. Feie overflaten ren med en kost eller bruke en løvblåser.

•  Fjern algevekst fra oppkjørselen. Bland en gallon av blekemiddel med fire liter vann i en stor bøtte. Påfør blekemiddel blandingen ved hjelp av en lang håndteres kratt pensel. La blandingen sitte i 10 minutter og skyll med kaldt vann.

•  Spyl hele overflaten med en slange ved hjelp av en kraftig spraymunnstykke rengjøring eventuelle rester fra små sprekker. Hvis du har tilgang til en høytrykksvasker, vil en sluttrengjøring med det sikre en grundig ren overflate.

•  Vask oljeflekker med et avfettingsmiddel. Påfør et bindemiddel og sealer å fullstendig forsegle fettflekker.

Resurfacing


•  Påfør flytende fyllstoff til eventuelle sprekker eller sprekker som er ½ tommer eller mindre. Hell fyllstoffet inn i sprekken og glatt med en sparkel sprer fyllstoffet på den tilstøtende overflate.

Fyll større sprekker og hull med en lime-lignende sparkel klasse filler. Påfør filler med en sparkel. Glatt og blande filler med en sparkel.

•  Påfør oppkjørselen sealer. En kombinasjon asfalt og polymer gjør at fangstskuta å feste seg bedre til overflaten. Bland sealer grundig for hånd eller med en padle vedlegg på en elektrisk drill.

•  Påfør resurfacer med en 4 tommers bred pensel rundt kantene av oppkjørselen.

•  Hell blandingen på oppkjørselen. Spre stoffet jevnt med et bredt nal i en frem og tilbake bevegelse. Å ha en assistent hell resurfacer som du nal gjør prosessen gå raskere.

Fortsett å bruke resurfacing sammensatte arbeider fra hodet av oppkjørselen til gaten.

•  La overflaten tørke i 24 timer. Sjekk for eventuelle områder som var savnet. Påfør ekstra resurfacer til eventuelle tapte områder.

Påfør et andre strøk til hele oppkjørselen hvis ønskelig. Vent 36 timer før du kjører en bil på overflaten.

Tips og advarsler


  • Asfalt resurfacing bør bare gjøres på eksisterende asfalt innkjørsler. Installere et asfaltflate til konkrete innkjørsler eller fortau bør bare gjøres av en profesjonell.