Hovudside

Slik installerer trær med en Power Auger

by Walther

Slik installerer trær med en Power Auger

Grave et hull for å plante et tre er back-anstreng arbeid, og mange trær - spesielt modne seg, krever dype hull å tillate for røttene å spre riktig. For å spare tid og energi av manuelt utgraving jord, kan du leie eller kjøpe en strøm auger, som er egentlig en drill designet for å bryte opp jorda og lage et hull i en brøkdel av tiden det ville ta for deg å gjøre det selv. Skruene kommer i mange størrelser, gjør, krefter og stiler, så nøye velge din auger og plante treet.

Bruksanvisning


•  Lei eller kjøp en skrue med litt 30 inches bred og 30 inches lang. Dette vil gi deg optimal avstand slik at du kan sette inn treet uten å bøye eller bryte røttene.

•  Fjern eventuelle overflate steiner, greiner eller pinner fra området der du ønsker å installere treet. Det kan hjelpe deg til å spore opp diameteren på hullet du ønsker å grave med merking maling for å hjelpe deg å stille opp alt godt.

•  Bruk en spade eller spade til å grave et lite hull 1 til 2 inches dyp midt i sentrum av området der du vil at treet. Dette vil gi et hvilested for tuppen av skruen til å fungere som en guide, slik at spissen ikke forville seg i andre områder av jord.

•  Don hørselsvern og vernebriller for å beskytte deg fra støy og skitt skruen vil avgi. Bosette poenget med skruen inn i det lille hullet du gravd og har en assistent holde det stødig.

•  Aktiver auger. Dette er vanligvis gjort som en gressklipper ved å trekke en snor, men enkelte produsentens instruksjoner kan variere, så følg dem nøye.

•  forsiktig øke throttle på skruen som det begynner å spinne, før du graver i et jevnt tempo. Spenne på venstre side av kroppen din mot håndtakene på auger å holde det helt stødig. Fortsetter å avansere bore inntil det har gravd til passende dybde.

•  Deaktiver skruen og trekk forsiktig boret ut av hullet. Hvis det er nødvendig, glatte sidene av hullet med en spade eller spade for å lage et flatt underlag.

•  Sett røttene til treet og spre dem ut så mye som mulig i hullet. Bruk en spade eller spade å etterfylle hullet med jord snøskruen fjernet. Legg ca 6 inches av jord og deretter tamp det ned med spade eller boot å eliminere luftlommer. Fortsett helt til treet er helt begravd.

Tips og advarsler


  • Lei eller kjøp skruer på jernvare og hjemme-forbedring forhandlere, samt utleie butikker. Du vil ha andre alternativer for å velge en skrue, som for eksempel dreiemoment. Disse andre alternativene vil variere avhengig av hvilken type jord du har; tyngre jord trenger mer dreiemoment. Hvis du har spørsmål om dine spesielle auger behov, ta kontakt med en profesjonell hos forhandleren eller utleie sentrum.
  • Den settedybde og posisjon av hvert tre varierer fra art. Forskningen din bestemt tre før du starter dette prosjektet.
  • Før du begynner, må du kontakte din lokale energileverandører for å ha dem merke jordiske rør eller ledninger, slik at du kan sikre at du ikke vil skade noen maskinvare mens du graver.
  • Hvis du treffer hindringer som røtter eller steiner i jorda, ikke forsøk å pløye gjennom dem med skruen. I stedet deaktivere maskinen, trekk den ut og manuelt grave ut hindringer.
  • Bruk aldri en skrue uten riktig øret og øyevern, samt tunge støvler og lange klær.