Hovudside

Hvordan du rengjør en rustfritt stål Pot at vannet Burned Dry I

by Walther

Hvordan du rengjør en rustfritt stål Pot at vannet Burned Dry I

Normalt er det lett å rydde opp i rustfritt stål kokekar. Det er en egenskap det er som gjør det så populært med kokker. Men, noen ganger skjer ulykker. Du putter vann i en gryte på komfyren for å lage litt pasta, og vannet kokte tørr. Nå er din rustfritt stål potten brent, svart og misfarget. Minst trenger du ikke en brent mat rot å rydde ut av potten, men misfarging er fortsatt skjemmende. Du kan rengjøre den med et par husholdningsartikler du sannsynligvis har på hånden.

Bruksanvisning


•  Fyll opp rustfritt stål potten med akkurat nok varmt vann til å dekke den brente delen.

•  Sett tre eller fire squirts av oppvaskmiddel i varmt vann for å rengjøre en rustfritt stål pott som har brennmerker fra vann på komfyren.

•  Hell en halv kopp natron i løsningen. Deretter swish vaskemiddel og brus rundt vannet for å oppløse dem.

•  La potten sitte uforstyrret i 15 minutter. Deretter hell vannet ut. Strø ytterligere vann over bunnen. Legg en skvett vann for å lage en lime. Deretter bruker en nylon scrubber for å fjerne den løsnede misfarging fra hele potten.

•  Skyll brent potten og inspisere den. Hvis det har fortsatt sorte merker, strø ekstra natron på misfarging. Legg en skvett vann for å lage en lime. Skrubb potten ren med nylon scrubber. Vask potten igjen med varmt såpe parabolen vann. Skyll godt, og tørr.

Tips og advarsler


  • Ikke bruk skuremidler eller metallgryteskrubb på rustfritt stål. De vil lage riper i overflaten.