Hovudside

Lim brukt til Patch Pools

by Walther

Lim brukt til Patch Pools

Når patching et basseng, må du bruke riktig lim for jobben. Plasteret limet må være kompatibelt med vinyl anvendes i bassenget, for eksempel. En feil lim kan skade vinyl liner av bassenget eller rett og slett ikke holder. Dessuten er noen lim kun laget for bruk på en tørr overflate, noe som betyr at de krever at du tømme bassenget til et nivå under tuftene av den skadede vinyl.

Manuelle Mix Kits


En to-komponent epoksy inneholder to forskjellige kjemikalier i en beholder delt opp i to forskjellige rør. Å trekke ut epoxy, må du presse ned en eneste stempelet som forårsaker kjemikalier til å strømme ut av dysene. Du må deretter blande disse kjemikaliene sammen med en tre rørepinnen og bruke dem til lappen, som du deretter satt på plass.

# 100 Vinyl selvklebende


Denne type av klebemiddel kommer klar til bruk, pakket og forblandet i en beholder i likhet med en tannkremtube. Bare sprute limet på vinyl lapp og bruke den til bassenget liner. Man kan bruke denne type lim både under vann eller ute av vannet.

Limet i en Can


Lim for liming av en vinyl lapp til et basseng liner er også tilgjengelig i en kan danne. Disse boksene kan holde en stor mengde av lim og er lett å påføre; innholdet kommer ferdigblandet og klar til bruk. Som med # 100 vinyl lim, kan brukeren spre vinyl lim på en lapp og bruke oppdateringen til bassenget liner.

# 500 Vinyl selvklebende


Den # 500 vinyl limet er tilgjengelig i en tube form og kommer ferdigblandet, lik den # 100 vinyl lim. Du må søke dette limet til plasteret, og deretter bruke oppdateringen til bassenget liner. I motsetning til # 100 vinyl limet, bør du bare bruke dette limet på tørre overflater. Du kan også bruke det til andre vinyl overflater som bassengleker.