Hovudside

Hvordan fikse en Split Prefinished Molding

by Walther

Prefinished listverk hjelpe deg dekorere vegger og døråpninger uten å gå gjennom bryet med ruting, maleri eller på annen måte forbereder listverk for dem. Prefinished listverk er allerede malt og pusset før de forlater produsenten; alt du trenger å gjøre det klippe dem til størrelse og henge dem. Hvis en molding blir delt enten i transport eller under installasjon, kan du prøve å reparere den før du kaster den ut. Reparere split sparer deg for tid og penger for å erstatte den direkte.

Bruksanvisning


•  Rengjør støping av med en myk svamp behandles med varmt vann og en dråpe oppvaskmiddel. Dette fjerner skitt eller rusk som vanskeliggjør reparasjonsprosessen. Tørk molding med et håndkle.

•  Påfør en epoxy til splittelsen i molding med en epoxy sprøyte. Dekker hele lengden av splitten og får epoxy så dypt inn i sprekken som mulig.

•  Klem molding på begge sider for å tvinge splitten sammen mens epoxy tørker. Tørk bort overflødig epoxy kommer ut av sprekken med en ren fille før det tørker. La klemmene på plass over natten for å gi det tilstrekkelig tid til å stivne.

•  Påfør en liten mengde av tre kitt over split reparasjon for å bidra til å skjule det. Kitte skal matche fargen på støping. Glatt det ut med en sparkel.

•  Sand nedover kitt når det stivner med fint sandpapir for å få det til og med resten av støpingen. Tørk bort sand med en fille.