Hovudside

Hvordan å berede grunnen for en over bakken pool

by Walther

Hvordan å berede grunnen for en over bakken pool

Når de varme sommerdagene kommer, kan du være kul og avslappet i det nye bassenget. Timer med moro for hele familien skal nytes bading og avslapning i det nyeste tilskuddet til ditt hjem. Installere en over bakken pool er rimeligere enn en i bakken basseng, og ved å gjøre det selv kan du spare enda mer penger. I løpet av noen timer du kan slapper av i bassenget, drikke i hånden, nyte fruktene av ditt arbeid.

Bruksanvisning


Hvordan å berede grunnen for en over bakken pool


•  Grav opp torv. For å fremstille dette området for å plassere bassenget hele torven vil måtte bli fjernet. Bakken må være fri for rusk som trerøtter. Avhengig av koder i ditt område, kan det være en ekstra klaring krav på opptil 6 meter rundt bassenget.

•  Nivå nettstedet. Bakken må være planert og høyere strøk brakt til samme nivå av det laveste punktet. Graving fra høyeste side for å ta ut overflødig skitt vil tillate deg å flate området. Dette er et skritt som er svært viktig fordi hvis ikke, kan en del av bassenget synke. Hvis du føler at du må heve noen områder, den eneste måten å gjøre dette på er ved å fylle ut og komprimering av skitt med en valse.

•  Plasser fundamentblokkene. Hver av basseng-ramme innlegg blir nødt til å bli plassert på en jevn overflate slik som en blokk. Du kan også bruke hellene for dette formålet. Plasser blokker eller steiner i grunnen, slik at bare overflaten er synlig. Utjevning blokkene fra side til side og front til baksiden gjør at basen og rammen som skal plasseres solid og jevnt. Et nettsted utjevning transitt vil tillate deg å sette alle blokkene på samme nivå for optimal plassering.

•  Plasser bassenget ramme på bakken. Etter blokkene er satt, plasser rammen og sjekke hvert sted hvor det hviler på en blokk for å sørge for at de er i vater. Det kommer til å være nødvendig å fortsette å se blokkene etter hvert skritt for å sørge for at de bor nivå.

•  Still veggene på plass. Det er der litt hjelp kan komme i svært nyttig. Ekstra hender til å hjelpe rulle ut veggen og satt dem i sporene som blir gitt vil gjøre jobben går mye glattere. Når rullet hele veien rundt omkretsen, kan veggene festes sammen med muttere og bolter som følger med basseng. Når du er ferdig, dekke skjøtene og skruene med duct tape.

•  Legg din sand base. Ved hjelp av murverk sand, plassere denne inne i veggen område av bassenget. En to-tommers lag vil være tilstrekkelig til å virke som en base for bassenget. Jobbe deg fra utenfor området av bassenget til midten. Når du har sand ned du vil ønske å spre mutter gress drapsmann på toppen og våt sand. Etter det er grundig våt, begynne på den ytre kanten av bassenget og begynne stamping sanden ned. Jobbe deg mot midten området, fortsetter stamping til den er fast og jevn.

•  nivå og rundt veggene i bassenget. Dette er din halvveis. Når du sjekker bassenget, sørg for at veggene ser rund eller firkantet hvis bassenget skal være oval. Dette vil sørge for at sidene av bassenget vil stå oppreist. Du ikke vil ha dem til å lene seg inn eller ut.

•  Sett i bukta. Skrell støtte fra biter og feste dem til veggen. Sette bitene sammen, og pass på at det ikke er noen hull. Når du får dette på plass, ved hjelp av en kost feie sand på toppen av det. Slangen det ned, og pakke sanden rundt bunnen av bassenget. Enten en peel-og-stick eller et klipp-og-stick variasjon er tilgjengelig.

•  Installer liner. Duken skal være så rynke gratis som du kan muligens få det til å legge. Ikke dra det og strekke det selv fordi dette vil ødelegge duken. Det vil være noen få rynker, men så lenge du stryker duken ut som du legger til vann, vil det ikke rynke overdrevet.

•  Fullfør den endelige rammen. Fest innlegg og rails, forlater skruer løs før alle brikkene er festet. Vær sikker på innleggene er firkantet, og stram alle skruer og bolter. Stram alle skruer og bolter er festet til rekkverket. Legg den siste finpussen på cover caps og noen dekorative trim.

Tips og advarsler


  • Bruk en rulle hvis du har hevet området for bassenget. Hånd stamping vil ikke holde rammen fra settling ujevnt etter at du setter vann i bassenget.
  • Bruk en god krabbe gress eller mutter gress drapsmann for å holde de rørformede gress fra å skyve inn i liner på bunnen av bassenget.