Hovudside

Nylon Fabric Mold fjerning

by Walther

Muggvekst på stoffer kan føre dem til å lukte muggen og ubehagelig. Etter å fjerne mugg fra nylon stoff, kan du ta skritt for å hindre den fra å komme tilbake.

Fjerning


Å fjerne mugg fra nylon stoff, ta det utenfor og børste vekk synlig muggvekst. Dette vil hindre at muggsoppsporer fra redepositing inne i ditt hjem. Vask tøyet i vann og vanlig vaskemiddel. Pass på å la det tørke godt før du setter den tilbake i et rent sted, ifølge University of Georgia Extension.

Flekker


Hvis nylonstoff har blitt farget av formen, kan du suge flekken i sitronsaft, gni den med salt, så la den i solen for å tørke. Etter det tørker, skyll med vann. Teste et lite område av nylon stoff med sitronsaft først for å være sikker på at det ikke vil skade stoffet farge.

Betraktninger


Syntetiske stoffer som nylon vanligvis ikke støtte veksten av mugg eller mugg. Hvis nylon stoff er satt bort mens skitne og fuktig, kan mugg begynne å vokse på skitt og spre på stoffet. Sette bort ren, tørr stoffet vil redusere risikoen for mugg utvikling, ifølge University of Missouri Extension.