Hovudside

Kan du bruke kalkfilteret i en Vaskemaskin Skyll?

by Walther

Kan du bruke kalkfilteret i en Vaskemaskin Skyll?

Vann kalles "hard" eller "myk" avhengig av utbredelsen av mineralforekomster. Hardere vann skryte flere mineralforekomster. Dessverre, mineraler forstyrre få jord ut av klær. For best resultat, bør folk som bor i områder med hardt vann tilsette tøymykner til både vask og skyll sykluser.

Hard vs. Soft Water


Hardt vann er vann med et høyt kalsium- og magnesiuminnholdet. Mineralinnhold i hva som er betegnet "meget hardt vann" er så høyt som 10 1/2 korn eller mer per gallon. Vanligvis er hardt vann beskrevet som 7,1 til 10 1/2 korn per gallon. Mykere vann kan forekomme naturlig i områder der jord mineralinnholdet er lavt. I enkelte områder er myknere tilsatt vann ved kommunale renseanlegg.

Hard Vann og Klesvask


Mineraler i hardt vann kan hemme fjerningen av smuss fra tøy. De kan også fungere å slå hvite klær grå og snusket utseende. Til slutt, kan de gjøre klærne føles stiv og rigid som mer un-fjernet jord bygger seg opp i stoffet.

Vannmyknere Levering


Noen jurisdiksjoner legge myknere til vannet før det når springen. En annen måte å få bløtt vann er å skaffe seg et hjem vann oppmykning maskin, som bruker salt til å trekke mineraler fra hardt vann. Den tredje måten å gjøre vannet mykere er å legge pakkede mykner til, for eksempel, vannet i vaskemaskinen. En utløsende vannmykneren binder de ulike hardhets mineraler, men kan klamre seg til stoffer under skylling og sentrifugering. En ikke-utfellende mykner, som kan bli referert til som en vannkondisjoneringsanlegget, virker ved å fjerne kalsium og magnesium, og holde dem i oppløsning. Non-utløsende myknere er anbefalt for vaskemaskin vann.

Nedtoningen Vaskemaskin Vann


Pulverisert vann myknere bør legges til vaskevannet før du putter i vaskemiddel eller såpe. Vannet bør føle glatt når du har lagt nok skyllemiddel. Du kan også legge pulverisert myknere til det rene vannet. En alternativ måte å myke maskin vann, er å installere en vann oppmykning maskin mellom hjem vannforsyning og vaskemaskin. Vannet vil bli myknet som det renner inn i maskinen.