Hovudside

Min Young Plum Trees ikke vil bære

by Walther

Min Young Plum Trees ikke vil bære

Plommetrær er tiltalende trær for hus som ønsker frisk frukt uten nødvendig innsats for å vokse de fleste frukttrær. Sammenlignet med andre populære hjem frukttrær, som for eksempel epler og pærer, relativt få problemer plage plomme, og de krever lite spesiell omsorg. Trærne begynner å produsere ung også, med de første fruktene vises på 3 til 5 år og treet platå ved 10 års alder. Et enkelt tre kan produsere 3 til 5 bushels frukt per år når den når modenhet. Til tross for sine fordeler, men de fleste av plomme sortar krever krysspollinering for å sette frukt.

Bruksanvisning


Pollinering


•  Plant et sekund plommetre av en annen sorten innenfor 100 meter av treet for å møte langsiktige pollinering behov. Plommetrær krever krysspollinering fra en annen sorten for å produsere frukt. Du kan også leie en horticulturist eller arborist å legge til en annen kompatibel variasjon til eksisterende treet ved hjelp av en teknikk som kalles spirende.

•  Cut grener med utsprungne blomster fra en kompatibel plomme variasjon. Plassere disse i en bøtte med vann og henge dem fra grenene på treet for å møte treets pollinering behov på kort sikt.

•  Oppmuntre bee populasjoner, hvis du har to forskjellige kompatible sortar allerede, men trær fortsatt ikke produserer frukt. Plommetrær stole på bier for pollinering, så hvis biene er fraværende, vil krysspollinering ikke forekomme. Hold konkurrerende blomstrende planter, for eksempel løvetann, klippes mens plommetre er i blomst. Ikke spray insektmidler som kan skade bier i blomst perioden. Kommersielle dyrkere eller bøndene i områder der bee populasjoner har lidd av sykdommen noen ganger leier bikuber i blomst perioden.

Andre hensyn


•  Gjødsle og vanne treet ordentlig og kontrollere eventuelle skadedyr eller sykdommer som rammer det. Usunne trær vil bære lite eller ingen frukt. Du bør gjødsle treet om våren og sommeren og gi vann under tørre forhold.

•  Dekk treet med en flytende rad cover eller en gammel seng ark når det forventes frost under blomstringen sesongen. Iskaldt vær kan ødelegge knopper og blomster og forhindre frukt sett.

•  Spray treet med vann før en fryse å sette inn, som et alternativ til å dekke treet. Isen som dannes på knoppene vil legge et ekstra lag med beskyttende isolasjon.