Hovudside

Problemer med en varmtvannsbereder

by Walther

Problemer med en varmtvannsbereder

En varmtvannsbereder varmer hjemmet vann. Problemer med varmtvannsbereder er ofte lagt merke til når en kran eller dusj er slått på for varmt vann og vannet som kommer ut er kaldt. I tillegg kan du høre en rar lyd som stråler fra varmeapparatet eller merke en endring i vannet som strømmer fra springen. En rekke forklaringer finnes for problemer med varmtvannsberedere.

Pilot Lys


En grunn til en varmtvannsbereder ikke klarer å produsere varmt vann er at pilotflammen er ute. Piloten lys brukes til å varme opp vannet. Hjem Tilsetting Plus, et hjem ressurs og vedlikehold nettsiden, anbefaler kontrollerer at det er tilstrekkelig gass eller olje i tanken for å tenne pilot lysets flamme. Sørg også for at piloten lys tenningen slås på. I noen tilfeller er nødstopp bryteren ved et uhell slått av. Etter å ha sjekket begge disse elementene og ingen problem er funnet, er neste skritt å kalle en reparasjon profesjonell som kan sjekke varmtvannsberederen og sørge for at den fortsatt fungerer som den skal. En varmtvannsbereder utsatt for støv og smuss går dårlig over tid og må skiftes ut.

Oppvarming Coil


Varmtvannsbereder er spoler - varmeelementer - kan korrodere inne i tanken fra syre i vannet. Dette kan føre til at vanntemperaturen til å ta lengre tid å varme opp og / eller aldri fullt varme opp. En korroderte spiral brenner vanligvis ut etter en stund og må skiftes.

Termostat


Sjekk termostaten når du legger merke vannets temperatur svinge med ekstreme øker eller minsker. Dette indikerer vanligvis at termostaten må justeres eller skiftes. Hvis du justere termostat men merker ingen forskjell for vanntemperaturen, er problemet sannsynligvis et resultat av en blokkering til skorsteinen som begrenser luftstrømmen i varmtvannsberederen. Kontroller at røyk ikke er blokkert. Hvis du sjekker disse elementene og finne noe problem, er det nok på tide for en ny termostat.

Støy


Sediment buildup i tanken kan føre til at varmtvannsbereder for å lage støy. Støyen høres ut som en semirhythmic dundrende fra dampbobler som stiger opp fra følelser og spretter ut når de når overflaten av tanken. Lyden er oftest høres fra gass modulene er plassert på tanken. Tanken sannsynlig må rengjøres for å fjerne overflødig følelser.

Milk-farget vann


Vann består av oksygen og gasser. Oppvarming av vannet reduserer dens evne til å beholde sine gasser. Når vannet slippes fra springen inne i hjemmet, noen gasser som er igjen i vannet danner små bobler, som gir det en skyet, melkeaktig farge. La vannet stå i noen minutter, og gi gass tid til å stige ut fra vannet som bobler. Når all gassen er borte, blir vannet farge klart.