Hovudside

Informasjon om underjordiske bassenger

by Walther

Informasjon om underjordiske bassenger

En i bakken basseng tilfører verdi til et hjem er verdt, så vel som gir timer med underholdning for hele familien. Et underjordisk basseng koster mer å bygge, men det varer også mange flere år enn en over bakken pool. De strukturelle design tilgjengelig for underjordiske bassenger er ubegrensede. Med underjordisk basseng som midtpunkt, er det mulig å skape poolscaping kan måle seg med noen utvei.

Typer


Betong er et populært valg for en i bakken basseng. Det er holdbart og varer i mange år. Moderne teknologi bidrar til å hindre sprekker i betongen i områder av landet der det er fryse- og tine temperaturer. En annen populær type er vinyl-lined bassenget, som har glatte overflater og er barnevennlige på grunn av sin mykhet. Glassfiber er et annet populært alternativ fordi det er raskt og enkelt å bygge.

Kits


Selv om det er mulig å designe og bygge et svømmebasseng fra en unik plan, mange huseiere velger å kjøpe en i bakken basseng kit. Hvis forholdene er gode for å bygge, er det mulig å ha et basseng klar til bruk i mindre enn en uke. Et kit inneholder vanligvis veggene, liner, den elektriske ledninger, rørleggerarbeid inventar og bassenget maskiner. Ikke inkludert i en kit er kostnadene ved utgraving og betong for poolens bunntekst og dekk.

Spesifikasjoner


Et underjordisk basseng kan være en rektangulær, utilitaristisk form med en stige for oppføring. Det kan også ha en evighets, en foss, null inngang, svømme-up bar eller et lysbilde, blant andre funksjoner. Belysning for svømmebassenget ikke bare fremhever poolens funksjoner, men også utvider bassengbruk i kveld timer på varme sommernetter. Når du planlegger en i bakken basseng, ta hensyn som bruker bassenget og hvor ofte.

Kostnader


Den type basseng du velger påvirker kostnadene. Størrelse er en annen sak å vurdere når beregne hvor mye det vil koste å bygge et svømmebasseng. Vinyl bassenger vanligvis koster mindre enn betong eller glassfiber seg. Antall og type funksjoner lagt til poolscape påvirker også kostnadene. Kostnadene ved å fylle bassenget med vann for første gang samt opprettholde svømmebassenget bør også være en del av den generelle pool budsjett.

Sikkerhet


Lokale byggeforskrifter påvirker konstruksjon samt ferdigstillelse av bassenget. De fleste kommuner krever at Coast Guard godkjent sikkerhetsinnretninger være tilgjengelig, samt et sikkerhetsgjerde. Vanligvis kommuner krever gjerder for å være minst fire meter høye. Hvis den ene side av gjerdet er veggen av huset, døren som gir tilgang til bassenget må ha en dør alarm.