Hovudside

Den beste måten å drepe kratt

by Walther

Den beste måten å drepe kratt

Kratt i et landskap presenterer en uflidd utseende og kan potensielt inneholde planter som privet (Ligustrum sinense), som vokser i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 7 til 10, og bjørnebær (Rubus fruticosus), som vokser i soner 5 til 10. kratt er ikke bare skjemmende, men gir også dekning for uønskede skapninger som slanger. Den beste måten å drepe denne uønskede kratt er med en kombinasjon av mekaniske og kjemiske midler.

Skjær Large Under


Skjære tilbake større kratt for å åpne stilker og badebukser, slik at glyfosat ugressmiddel vil være mer effektive. En sag, øks, beskjæringssakser eller pensel blad på en gass trimmer vil kutte kratt og bør brukes basert på komfort nivå og personlige preferanser. Skjær børsten løpet av noen få inches av bakken hvis det er mulig, da dette også vil bidra til å slå ned større pensel og gi umiddelbare visuelle resultater til området.

Mix Glyfosat


Glyfosat er et systemisk ugressmiddel mye brukt i regjering, private, kommersielle og bolig gress, ugress og pensel kontroll. Den riktige blandingen sats for glyfosat vil variere avhengig av om ugressmiddel påføres voksende stammer, grener og blader eller kutte stubber. Lag en 50 prosent konsentrasjon av glyfosat når du søker å kutte stubber. Bland 60 gram av glyfosat med 1 liter vann i en spraytank. For sprøyting voksende vegetasjon, få en 10 prosent blanding ved å tilsette 13 gram av glyfosat til 1 liter vann i en sprøytetank. For begge blandinger, plasserer toppen på tanken og rist for å blande vann og glyfosat grundig.

Spray ugressmiddel på Underbush


Spray 10 prosent blanding av glyfosat på kratt når plantene er aktivt vokser. Se etter ny vekst, blomster og fruktproduksjon på krattet som tegn på at plantene er aktivt voksende. Kratt som produserer nye vekst, blomster eller frukt vil lettere absorbere ugressmiddelet sprøytes på bladene og stilkene enn når det begynner å gå i dvale for vinteren. Påfør glyfosat å belegge blader og stengler, men ikke til poenget med avrenning. Justere slangeenden dyse på sprøytetanken til et bredt spray vil bidra til å dekke mer av krattet areal.

Påfør ugressmiddel til stubber og stilker


Jo sterkere 50 prosent glyfosat blanding brukes til å behandle stubber og stilker av større voksende kratt. Justere slangeenden dyse på sprøytetanken til en fin strøm vil hjelpe direkte konsentrert ugressmiddel på stubben eller stilken. Grundig våt en stengel eller stamme i en tid med ugressmiddel for god dekning.