Hovudside

Hva er fordelene med en Wireless Security System?

by Walther

Hva er fordelene med en Wireless Security System?

Hjem og næringsliv sikkerhetssystemer er vanligvis kablet i hele bygningen, og koble bevegelsessensorer til hoved sikkerhet panel. Når aktivert, hvis sikkerhets sensorene registrerer bevegelse i bygningen eller inngang gjennom et vindu eller dør, blir alarmen ringte og politi er varslet. Hvis du ønsker å unngå hardwiring ditt hjem eller bedrift, kan du finne en trådløs sikkerhet system gir fordeler utover installasjon bekvemmelighet.

Installasjon


Kanskje en av de mest fremtredende fordelene med et trådløst sikkerhetssystem er installasjonsprosessen. Tradisjonelle kablede sikkerhetssystemer krever manuell installasjon innenfor veggene i ditt hjem eller bedrift. Dermed må sikkerhets teknikere bore hull i vegger og tilbringe timer hardwiring sensorer tilbake til hoved sikkerhet ombord. Hvis ditt hjem eller bedrift har eksotiske materialer som granitt eller marmor, kan installasjon skade integriteten av slike materialer. Trådløse sikkerhetssystemer har også et bredt spekter, i stand til å sende trådløse signaler gjennom vegger, noe som gjør hvert rom i hjemmet eller bedriften sikret. Mens profesjonelle teknikere kan installere trådløse sikkerhetssystemer, fordi det er ingen hardwiring involvert, kan du installere hele systemet uten hjelp fra en profesjonell.

Sikkerhet Sensor Flytte


En av ulempene med et kablet sikkerhetssystem, er hvis du bestemmer deg for å flytte sikkerhetssensorer må du leie en tekniker til å angre ledninger og rekonstruere den interne trådnett. Trådløs sikkerhet system sensorer kan bli fjernet fra sin nåværende plassering uten å måtte konfigurere ledninger, og dermed gir deg fleksibilitet til å legge til ekstra sikkerhet til bestemte områder av hjemmet. For eksempel, hvis du ønsker å beskytte basseng utstyr i løpet av sommeren, kan du plassere en sikkerhetssensor utendørs og deretter flytte denne sensoren innendørs en gang svømming sesongen er ferdig. Til slutt, kan en trådløs sikkerhet system reise med deg når du flytter.

Makt


De fleste kablede sikkerhetssystemer er koblet til byggets viktigste kilden til makt, slik som strømbryter. En av de viktigste ulempene ved å gjøre det er under et strømbrudd, fordi hvis build € ™ s makt er ut sikkerhetssystemet kan også slutte å svare. Trådløse sikkerhetssystemer benytte interne strømforsyninger, for eksempel batterier, for å gi strøm. Dermed, hvis strømmen går ut, forblir sikkerhetssystemet på. Det er viktig å alltid holde ekstra batterier på hånden som du må endre ut batteriene som i en hvilken som helst annen batteridrevet enhet.

Remote Monitoring


En av de mer teknologisk avanserte funksjoner innenfor et trådløst sikkerhetssystem er fjernovervåking. På grunn av den trådløse konfigurasjonen av systemet, kan du koble opp hele systemet med din mobiltelefon eller bærbar datamaskin. Denne fordelen lar deg aktivere eller deaktivere systemet eksternt. En annen fordel, vil krisepersonell fortsatt bli kontaktet selv om fasttelefon er kuttet eller hvis strømmen til hjemmetelefonlinjen blir forstyrret. Kablet sikkerhetssystemer stole på fasttelefoner å kontakte nødetatene; Men med et trådløst system myndigheter er kontaktet om ikke din fasttelefon er i drift.