Hovudside

Viktige fakta om resirkulering plastflasker å spare trær

by Walther

Viktige fakta om resirkulering plastflasker å spare trær

Resirkulering plastflasker har potensielle fordeler utover å redusere volumet av nyttige materialer permanent tapt i deponier. Hvis vi resirkulere riktig, gjenbruke vi ressurser, kutte etterspørselen etter nye materialer. Foruten å redusere bruken av ikke-fornybare materialer, resirkulering potensielt kan redusere forurensning og drivhusgasser som skader eller dreper skoger, hav og andre livsnødvendige økosystemer. Resirkulering plastflasker lagrer ikke trærne så direkte som resirkulere papir gjør, men det reduserer areal konvertert til deponier, sparer skog.

Gamle Plast til Nye produkter


Produsere ny plast av resirkulert materiale bruker kun to tredjedeler av den energien som kreves for å produsere det fra råvarer. Ifølge Recycling Revolution.com, som i 2010, amerikanere bruker 2.5 millioner plastflasker hver time. De fleste av dem bli kastet bort, ikke resirkulert. Amerikanerne utgjør bare 5 prosent av verdens befolkning, men genererer 30 prosent av verdens søppel. Hvis vi resirkulert plastflasker mer og gjenbrukt dem, ville vi kuttet ut tonnevis av deponi plass.

Plast for Trees


The UCLA Student Group for resirkulering rapporterer at ett tonn papir, laget helt fra resirkulert papir skrap, sparer tre kubikkmeter deponi plass og 17 trær (2010). Resirkulering plastposer og flasker sparer dobbelt så mye energi som brenner det i en forbrenningsovn, som også kan påvirke trær - og mennesker - ved å fylle luften med skadelige giftstoffer.

Ressurs Gjenbruk Metoder


Du kan bruke plastflasker for å redde trær direkte. Den SosteNica / CEPRODELâ € ™ s skogplantingsprosjekt oppfordrer bøndene til å bruke 3-liters plastflasker for å lage dryppvanningssystemer for spesielle planter. Dryppslanger er dyre og tørke opp begrensede vannressurser. Bønder og uerfarne gartnere kan bruke metoden i noen del av verden.

For å bruke plastflaske som en vanning verktøyet, gjør en halv tomme til en tomme hull i bunnen av brukte plastflaske. Henge flasken opp-ned fra en eierandel støtter et ungt tre ungtrær. I stedet for å vanne treet fra en slange eller en full vanning bøtte, fylle flasken med vann. Skru av lokket bare løs nok til vannet begynner å sakte dryppe ned på ungtrær jord. Justere vannstrømmen ved å stramme eller skru av korken mer. Å være snarrådig kan spare trær rundt huset eller nabolaget. Vurdere å starte et fellesskap prosjekt for å gjenbruke plastflasker.