Hovudside

Slik fjerner Candle Wax Fra en Lace Duk

by Walther

Slik fjerner Candle Wax Fra en Lace Duk

Formelle anledninger og hellig ofte føre til utdype center med stearinlys. Selv stearinlys legge stemning til et bord, voks drypper på duker ofte uunngåelig følge displayet. Fjerne stearin fra blonder duker er en overkommelig oppgave, men er best gjøres så snart som mulig for å unngå fettflekker fra voksolje. Kraften av varme og is kombineres for å fjerne voks fra en blonder duk.

Bruksanvisning


•  Frys stearinen på toppen av blonder duk med isbiter ved å plassere isbiter på stearinen og forlater det til voksen fryser. Når voksen blir sprø, fjerne isen.

•  Bruk en plast kniv til å skrape så mye voks som mulig fra blonder duk. Pass på ikke å snag noen av blonder fibrene og rippe blonder.

•  Plasser blonder duk på toppen av et strykebrett og ordne duken slik at voks spot- og voksrester er tydelig vises.

•  Legg en brun papirpose over voks flekken og sette strykejernet på en middels innstilling.

•  Iron, med en back-og-tilbake bevegelse, på toppen av brunt papir tilbake, blotting voks flekken med posen før all voksen har smeltet og blitt absorbert av posen. Bytt til et annet område av posen hvis papiret blir mettet med voks.

•  Vask og tørk blonder duk som du ville normalt å fjerne eventuelle spor av stearinen flekken.

Tips og advarsler


  • Hvis du dona € ™ t ha en brun papir lunsj bag, brun håndverket papir vil fungere, så vil avisen. Vær forsiktig når du bruker avis på en hvit eller lys-farget blonder duk, men fordi avispapir kan lage mat av fra avisen på din duk. Skjær et brunt papir pose dagligvarer ned til mindre firkanter hvis bærepose er alt du har, og ser ut til å uhåndterlig å bruke for å utslette den voks fra blonder duk.
  • Vær forsiktig når du bruker en jern, som strykejern kan forårsake brannskader. Alltid jern i en lav-trafikk området fordi barn og kjæledyr kan skade seg ved å trekke jern fra strykebrettet ved stryking ledningen, eller snuble i stryking ledningen, trekke jern fra strykebrettet og brenne seg.