Hovudside

Sweda Garment Steamer Instruksjoner

by Walther

Sweda Garment Steamer Instruksjoner

Sweda er et merke som eies av Telebrand kjent for flere produserte elementer, hvorav den ene er plagget dampbåten. Plagget dampskip er maskiner som brukes til å være tilgjengelig kun for tørr-rengjøring selskaper, noe som gjorde utstrakt bruk av damp for å trykke klær. Steam gjør stoffet tråder å slappe av og unwrinkle, frigjør deg fra å måtte trykke dine delikate stoffer med et varmt strykejern og risiko brenning eller glohet stoffet.

Bruksanvisning


•  Legg på klær som du ønsker å dampe på en kleshenger og deretter plassere hengeren på et solid objekt slik at det ikke vil falle hvis du napp på den.

•  Fyll opp plagget dampbåt med vann i tanken.

•  Snu plagget dampbåt på. Hold plagget ut med en hånd mens du lar dampen å strømme gjennom dampbåten som du lede dampkokeren med den andre hånden. Med de fleste stoffer, kan du trykke på stoff hodet til stoffet til damp, men med ekstremt sarte stoffer som silke, er det best å holde dampen noen få inches bort fra stoffet.

•  Fortsett til alle rynkene er ute av plagget og flytte plagget til et annet sted for å tørke. Fortsett til alle dine plagg er rynke gratis.

Tips og advarsler


  • Du kan finne det nyttig å ha en partner for å hjelpe deg å holde ut de plaggene mens du damp dem. Dette er en rask måte å komme gjennom den dampende prosessen. Bare sørg for at partneren din står på siden av plagget og du ikke damp fingrene.
  • Dampen som kommer ut av plagget damperen er varm. Ikke plasser kroppen foran dampbåten. Skyll noen forbrente området med kaldt vann og deretter bruke en ispose.