Hovudside

Hvordan Cavity Wall Isolasjon arbeid?

by Walther

Hva er Isolasjon?


Isolasjon er ofte funnet på loftet områder av de fleste hjem. Isolasjon tjener til å holde varme eller kulde inne i hjemmet for å redusere energikostnadene. I disse dager er isolasjon av glassfiber. Isolasjon kan også være et effektivt middel for å redusere utvendig støy.

Fordeler med Wall Cavity Isolasjon


Wall hulrom isolasjon er ofte ikke til stede i eldre boliger. Mens vegg hulrom isolasjon øker et hjem energieffektivitet, er det også mer effektivt enn loft isolasjon i lyddempende lyd. Mest utvendig støy genereres på bakkenivå og infiltrerer en bolig gjennom vegger, vinduer og dører. Selv liggende støy, slik som for fly, er generelt oppfattet grunn av lydbølger avbøyende tilbake av bakken.

Hvordan Wall Cavity Isolasjon er installert


I nye boliger, er vegg hulrom isolasjon generelt av batt (stoff) variasjon. Dette er installert før tildekking med gips de utsatte veggen stenderne. I eksisterende boliger som krever isolasjon, til en isolasjon entreprenør skal bore hull nå de hulrom og blåse i isolasjon. Hullene fylles med plugger. Pluggene kan bli utsatt for, avhengig av ytre finish av hjemmet, men kan males.