Hovudside

Hvordan bygge en Patio Cabana

by Walther

Hvordan bygge en Patio Cabana

Sommeren er sesongen for å tilbringe mer tid utendørs rundt bakgården bassenget. Hvis du trenger et sted for venner og familie til å endre seg i og ut av sine badedrakter uten å måtte bruke hovedhuset, bygge en utendørs cabana. Prosjektet krever bare noen få verktøy og hjelp av en venn.

Bruksanvisning


Bygge The Cabana


•  Fest de syv-fots PVC-rør til de fem-fots rør med Tee socket beslag. Neste feste to-fot rørene til de øvrige åpninger på de T-stykkene og feste endene av rørene til PVC-SCH 40 kontakten montering. Påfør PVC rør montering tape rundt hver montering. Fest gummiføttene til bunnen av de syv-fots rør.

•  Mål og kutt utendørs stoff til å lage paneler for front, sider og bak på cabana så vel som for de fire topplagene. Legg en ekstra 2 inches til målingene slik at stoffet kan brettes og sydd til borrelås tape.

•  Brett stoffet over en tomme på alle kanter av bitene og sy borrelås tape på kantene av foldene med en symaskin. Kutt frontpanelet i to og sy en stripe borrelås på begge sider for å lage en åpning for inn og ut av cabana. Sy en skolisse til hver side av frontpaneler, som vil fungere som tie-backs å holde panelene åpen. Sy en 5/8-tommers kant på undersiden av platene, slik at de ikke vil henge på bakken.

•  Fest stoff paneler over toppen og sidene av cabana ved overlappende panelene til hverandre, og deretter trykke på borrelås sammen.

Tips og advarsler


  • Bruk en venn til å holde PVC rør mens du montere cabana.