Hovudside

Regler for Boarders

by Walther

Mange som er i Dire økonomisk situasjon tenke på å ta inn losjerende som en måte å møte månedlige utgifter. Dette potensialet inntektsstrøm krever omsorg i å kommunisere hjemmet regler for en positiv levende ordning for både utleier og leietaker. Ta skritt for å forberede hjemmet før en boarder er velkommen til å spare litt frustrasjon og unngå unødvendige utgifter.

Inventar Home


Lage en oversikt over de rommene som vil bli benyttet ved grensen i hjemmet. Legg merke til de tingene som kan brukes eller lånt. Hvis det er skjøre, knuselig eller dyre ting, vurdere å flytte dem ut av tung trafikk områder. En boarder vil ikke være i stand til å identifisere familie skatter eller antikviteter og må ha dem påpekt. Begrense tilgangen til rommene ved enten å kommunisere til boarder de "familie-only" områder eller ved å låse døren.

Kontroll Utgifter


For hver ekstra person i hjemmet, kan du forvente en 10 prosent til 25 prosent økning i bruk verktøyet. Kontrollutgifter ved å installere en sabotasjesikker termostat som kan settes på forhånd for temperaturkontroll gjennom hele året.

Senk temperaturen på varmtvannstanken. Den ytterligere bruk av tank krever mer oppvarming av vannet. Senke temperaturen holder varmeapparatet fra å brenne mer drivstoff.

Installere energieffektive lyspærer i hele huset. Hold reservepærer tilgjengelig for lamper grensen kan bruke.

Ta av langdistanse ringer funksjonen på hjemmetelefonlinje. Bruke en mobiltelefon eller telefonkort for langdistanse ringer.

Livsstil Flow


Stille spørsmål til grensen i løpet av intervjuprosessen. Finn ut sine typiske planlegge og arbeidstid. Lytt til konflikter i husholdningen tidsplan og diskutere hvordan du kan unngå dem. Informere boarder at det er en kostnad for tapte nøkler. Pass også på grensen vet hvor du skal parkere i nabolaget, er klar over parkeringsrestriksjoner og informert om aktuelle støynivået. Hvis det er kjæledyr i hjemmet, må grensen er ikke allergisk, engstelig eller hånlig av dyr.

Stell av Husregler


Vær detaljert og repeterende i å kommunisere dine husordensregler med grenser på to måter. Verbalt gjennomgå dem med boarder. Deretter skrive ut reglene og lage en kopi for grensen, og legge den andre i vaskerom, bod eller garasje. Kreve et depositum for elementer som kan være skadet eller ødelagt. Det kan være et bestemt beløp, som skal være om kostnaden for en måneds husleie.

Husk å ta med kjøkken, bad og soverom rengjøring praksis og tidsplaner. Fortell grensen hvor og hvordan du legger oppvaskmaskinen, da å tømme papirkurven, hvor du finner rengjøring forsyninger, og hva som forventes eller gitt til ham. Vedlikehold av gulv, vegger, sengetøy og bad alle trenger å bli skrevet ut, og forklare hvem som er ansvarlig for å rense dem. Merke rengjøringsutstyr og rekvisita.

Innstilling besøkende og Neighbor Regler


Vurdere nabolaget, familien tidsplan og hva tiden familien trekker seg hver natt. Still et støy-nivå grense for boarder rom. Ikke bare si "ingen høy musikk" - pass på at boarder forstår støy-nivå grenser ved å demonstrere passende og upassende volumer. Være klart om reglene for boarder besøkende og overnatting eller lengre opphold.