Hovudside

Hva spiser Mine Innendørs planter?

by Walther

Hva spiser Mine Innendørs planter?

Uansett hvor nøye du pleier dine potteplanter, sporadisk skadedyr ta opp residens i din innendørs hage. Bestemme hvilken type skadedyr som spiser innendørs planter for å ta de riktige kontrolltiltak. Når du nøyaktig identifisere en pest, kan du raskt utrydde inntrengeren og bringe din innendørs hage tilbake til helse.

Sopp mygg


Sopp mygg er 1/8-tommers, frukts flylike skadedyr som holder rundt potteplanter og Scurry over jorda når du vannplanter. Voksen sopp mygg ikke skade innendørs planter, men deres larver lever av planterøttene og kroner.

Behandle sopp mygg ved å fortelle de beste 3 til 4 inches av jord tørke ut før vanning, som vil drepe av larver og stoppe syklusen. Dersom dette ikke er mulig, gjelder en jordfukt produkt som inneholder Bacillus thuringiensis var. israelensis. Unngå fremtidige angrep ved ikke overwatering.

Mealybugs


Mealybugs er 1/8-tommers til 1/4-tommers hvite bomulls skadedyr som pleier å samles på undersiden av bladene og hvor etterlater møtes stengler. Denne pest suger plantesaft, skiller ut en klissete Honeydew substans som det strømmer. Mealybugs svekke planter og forårsake tap av bladverk.

Fjern mealybugs ved å vaske dem med en sterk spray av vann, tørke av dem med en bomullspinne dyppet i isopropylalkohol eller sprøyting pest med insekt såpe eller pyretroid spray.

Skala


Skala er brun eller grå 1/16-tommers til 1/8-tommers, bumplike insekter som vises på planten stilker og blader. Disse saktegående skadedyr suge plantesaft og skille ut en honningdugg substans. Deres fôring fører til redusert kraft og gulning og slippe av blader.

Kontroll skala ved å vaske eller fysisk fjerne dem. Insekt såpe og ulike insektmidler er også effektive.

Spider Midd


Spider midd er små gule eller grønne insekter som trives i varme, tørre forhold ofte funnet innendørs. Disse destruktive skadedyr suge plantesaft, forårsaker spraglete, falmet løvverk og blad tap. Når infestations er alvorlige, plantene blir dekket i en spiderlike webbing.

Spider midd trives i tørre forhold, så det beste forsvaret mot denne pest er å øke luftfuktigheten rundt anlegget og vaske anlegget med en sterk spray av vann på annenhver uke basis inntil angrepet er under kontroll. Hagebruk olje spray er en effektiv behandling alternativ.

Thrips


Thrips er 1/16 tommer, slanke insekter som skrape potteplante løvverk med sine munndeler og suger den resulterende væsken som kommer ut. Bladene blir dekket av sølvfargede patcher og det kryr av små svarte flekker av ekskrementer.

Kontroll thrips ved å vaske planter med en sterk spray av vann og bruke insekt såpe, pyrethrins eller neem olje.