Hovudside

Hvordan Grow Golden Bell Peppers fra frø

by Walther

Hvordan Grow Golden Bell Peppers fra frø

Paprika er tilgjengelig i grønn, oransje, røde og gule varianter. De gule paprika blir ofte referert til som golden og inkludere slike varianter som Ori Bell, Summer Sweet, supertykt og Golden Bell. Starter Golden Bell paprika fra frø er en givende og rimelig måte å dyrke dem. Planlegger å starte frøene innendørs ca to måneder før den siste frost skjer i din region, slik at spirene er klare til å transplantere inn i bakken.

Bruksanvisning


•  Fyll frøet skuffen avdelinger halv fulle av et frø start mix. Plasser en gyllen pepper frø inn i midten av hver avdeling og deretter legge til en annen 1/4-tommers lag av jord blanding på toppen av dem.

•  Vann skuffene godt til jorda er synlig mørkt og det er ingen tørre flekker.

•  Plasser frø skuffen på et sted som har en jevn temperatur på mellom 78 og 80 grader Fahrenheit. Hvis det er nødvendig, levere varme ved å plassere skuffen på en varmematte og forlate den på hele tiden.

•  Vann skuffene daglig for å holde jorda fuktig inntil pepper frø spirer, som kan ta opp til tre uker.

•  Vent til spirene er 3 til 4 inches høy og begynne å sette dem utenfor i to til deg timer per dag når temperaturen stiger til midten av sekstitallet. Øk mengden av tid hver dag til du til slutt forlate dem utenfor i 24 timer. Prosessen bør ta omtrent en til en og en halv uker.

•  Velg en utendørs planting område med full sol og godt drenert, rik jord. Grave hull som er i samme dybde som røttene pepper planter og sett spirene i hullene. Tilbake fylle hullene med jord og klapp toppen av jorda godt ned. Plass hver pepper plante 18 til 24 inches hverandre.

•  Spre en 4-12-4 granulert gjødsel over plantestedet på frekvensen som er angitt på pakken og vann den inn med en hageslange.