Hovudside

Hvordan å lukke et hull i en Duct

by Walther

Hvordan å lukke et hull i en Duct

Hull i rør arbeid redusere effektiviteten av oppvarming og air condition-anlegg. Fleksible rør er mer utsatt for små rifter enn kanaler laget av platemetall. Reparere hull i kanalen arbeidet kan gjøres av hus uten å betale for dyre serviceanrop fra en oppvarming og air condition profesjonell.

Bruksanvisning


•  Slå av klimaanlegget i løpet av reparasjoner. Slå av dønningene som styrer klimaanlegget for å eliminere risikoen for elektrisk støt.

•  Tørk kanalen med en våt vaskeklut for å fjerne avfall som støv og spindelvev. Skitne kanaler hindre mastik forsegling fra å skape en tett forsegling.

•  Bruk fugepistol til å påføre et tykt mastiksbelegget fugemasse i kanaler. Trykk i området av hullet for å tillate mastiksen tetningsmiddel for å danne et jevnt belegg på minst 1/2-tommers tykt over alle sprekker og skjøter i rørledninger.

•  Bruk maske tape for å forsterke tetningsmasse over hullet og på hullene av 1/4 tommer eller mer i kanal. Bruk maske tape for å forsterke den mastik fugemasse på hvert ledd i kanal.