Hovudside

Slik feilsøker en varmepumpe Termostat Med nødlys Blinker

by Walther

Slik feilsøker en varmepumpe Termostat Med nødlys Blinker

Din termostat gir deg muligheten til å styre din varmepumpe, slik at innetemperaturen er ideelle for å leve. Mange termostater inkluderer en nødsituasjon varme lys som blinker kontinuerlig når enheten er låst ut, en funksjon som gjør at enheten til å stenge seg ned og sender signaler til termostaten din slik at du vet at det er et problem med visse deler av enheten. Feilsøking disse krise blinkende problemer kan forbedre enhetens ytelse.

Bruksanvisning


•  Tell antall blink. Noen enheter blinke en kode som gjør at du kan bestemme problemer med enheten. Antallet blink er mellom to og ni. Se i manualen for feilsøkingstrinnene forbundet med koden.

•  Slå av termostat. Vent omtrent 30 sekunder, og slå den på igjen. Dette starter termostat. I noen tilfeller kan systemet starter etter ca 10 minutter.

•  Slå av strømmen på innedel i fem minutter og deretter slå den på igjen hvis nødlys på termostaten din fortsetter å blinke. Enheten vil låse-out (stengt) under dårlig vær, så slår av strømmen og deretter slå den på igjen kan løse den blinkende problem.

•  Inspiser utedelen etter 10 minutter for å se om den kjører. Hvis lampen på termostaten din ikke går ut, åpner det elektriske panelet som ligger ved siden av din utedel og slå av sikringene. Vent noen minutter, og deretter slå dem på igjen. Dette bør tilbakestille dem. Referere til enhetens veiledningen hvis du er usikker på hvor sikringene er plassert.

Tips og advarsler


  • Kontakt en kvalifisert apparatet tekniker hvis enheten fortsetter å låse-out.