Hovudside

Hvordan å hvitvaske en Featherbed

by Walther

Hvis du eier en dyne eller planlegger å kjøpe en, kan du være nysgjerrig på hvordan du hvitvaske det. Featherbeds er fylt med dun fjær for å lage en myk overflate for å sove på. Siden hvitvasking en dyne er komplisert, kjøpe en cover for sengen for å beskytte den mot jord.

Bruksanvisning


•  Bruk en flekk renere for mindre områder. Et vaskeri flekk renere er den enkleste metoden å bruke i tilfelle av mindre flekker. Shout gjør en flekk renere spray som du kan bruke til området og tørk bort med en fuktig klut.

•  Ta dyne til en lokal vaskeautomat. Med mindre du har en kommersiell størrelse vaskemaskin og tørketrommel, må du bruke en stor kapasitet maskin som kan håndtere størrelsen på dyne.

•  Still vaskemaskinen til kaldtvannsinnstilling. Bruk kun anbefalt mengde vaskemiddel for å rengjøre dyne.

•  Plasser dyne i en tørketrommel på den mest skånsomme varmeinnstilling. Før hvitvasking, for å kjøpe tørketrommel baller plasser inne med dyne. Disse ballene vil forhindre ned fjær fra å miste sin luftighet. Som en ekstra forholdsregel, stoppe tørketrommelen et par ganger i løpet av syklusen for å riste ut og fluff dyne.

•  Heng dyne på en klessnor til slutt tørking. Siden fjærene vil ta lang tid å tørke, er det best å la fjærene til å sitte i solen i flere timer før du legger dyne tilbake på sengen.

Tips og advarsler


  • Les instruksjonene på tag av dyne. Hvis det instruerer at materialet må renses, ta dyne til et renseri.