Hovudside

Slik fjerner vann fra teppet

by Walther

Slik fjerner vann fra teppet

Utslipp er vanlig i hjem med barn og kjæledyr. Selv de beste opptrådt familier tidvis har ulykker, men det er ingen grunn til å gråte over spilt vann. Ulykker på løvtre er lett å rydde opp, selv om teppe kan være mer utfordrende. Vann sølt på et teppe må tas hånd om raskt å hindre muggvekst og misfarging.

Bruksanvisning


•  Fjern alle møbler fra våtrom. Møbler flekken og maling kan blø inn i teppet og gi varige flekker.

•  Plasser en fille på spill for å suge opp vann. Brett fille i to og legg den over utslippet, trykke ned med foten for å trekke så mye vann fra teppet som mulig. Erstatte filla med en tørr, og repeter til stedet ikke lenger føles våt.

•  Bruk en hårføner på fuktig sted når fillene har blitt brukt. Slå på tørketrommelen til høyeste varme innstillingen og hold den rundt seks inches over teppet, flytte den frem og tilbake over stedet. Ti minutter med hårføneren bør være nok til å fullstendig tørke stedet.

•  Støvsug teppet med en butikk vakuum for store utslipp. Snu butikk vakuum til den våte omgivelser og kjøre den over teppet. Trykk ned på munnstykket for å trekke vann fra undersiden av teppet og teppet puten, tømming av væskereservoaret når det blir fullt.

Tips og advarsler


  • Åpne vinduer og dører i rommet for å opprette en kryss bris. Dette vil bidra til å fremskynde tørkeprosessen.
  • Ikke bruk en vanlig støvsuger på et vått teppe. Normale støvsugere er ikke designet for våte flekker og kan kort ut om de blir våte.