Hovudside

Slik installerer en DSC Wireless Smoke Detector

by Walther

En DSC trådløs røykdetektor ikke bare høres en lokal alarm når røyken blir oppdaget, men også sender et varselsignal til DSC kontroll mottaker panel som er koblet til et hjem sikkerhetssystem. Den batteridrevne detektoren kan monteres uten bekymring for i-vegg kabling, og de innebygde senderen tilstelninger hele avstand til de fleste boliger uten hendelsen. Du trenger noen felles husholdning verktøy for å installere DSC trådløse røykvarsler.

Bruksanvisning


•  Fjern støvdekselet fra forsiden av DSC trådløse røykvarsler. Slår detektoren slik at baksiden vender mot deg.

•  Skyv tappen batteriet bak i å frigjøre batterilokket. Trekk lokket av. Sett inn nye batterier i batterirommet og lukk lokket.

•  Bestem deg for en vegg sted å plassere detektoren. Plassere en stige mot veggen. Skru varslerens bunnplate på veggen med tre skruene med en stjerneskrutrekker.

•  Sett på baksiden av detektoren mot bunnplaten og på linje justeringsmerkene på hver, slik at de står rett overfor hverandre. Vri detektoren klokken for å feste den til bunnplaten.

•  Test DSC trådløse røykvarsler horn ved å trykke på sidemontert knappen og holde den i - klikke lyder skal høres. Slipp knappen når hornet lyder - dette bør skje før 10 andre har gått. Plassere stigen tilbake der det ble tatt fra.